Lehet fejlődni így is? (megy a kéz)
Figyelt kérdés
Szóval jövövő hónaptól nem lesz pénzem kondibérletre...
Arra gondoltam,hogy itthon az udvarra csinálnék egymás mellé 2 húzódszkodót,amit így lehet tolódzkodónak is használni...Súlyt azt tudok magamra akasztani,ha túl könnyű lenne a húzódszkodás,tolódszkodás.Meg ugye sok fekvő (akár súllyal is) feltettlábú tolódszkodás,szük húzódszkodás,hasazás,goggolás....egyéb saját testsúlyú gyakorlatokat csinálnék.
A kérdésem,hogy ilyen edzés mellett is várhatok hatásos fejlődést,ha keményen csinálom??
Eddig nagyon szerttem kondiba járni,de nem igazán azvolt a cél,hogy nagydarab legyek,csak,hogy leyen valami kis formám...Ezzel az edzéssel is elérhetek szép izmokat,és várható övekedés??Vagy a kondi után nemvárjak semmi látványos dolgot??
Köszi a válaszokat!!
2014. febr. 11. 14:44
1/3 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírási hibákért!
2014. febr. 11. 14:46
2/3 anonim válasza:
ez is jó de én a helyedben még betonból öntenék ki súlyokat, én pl csigás "gépet" anno egy egyszerű épitkezési csigából és acélsodronyból csináltam, ilyesmihez meg hogy oldalemelés használhatsz két fél vagy egész tömöt kisméretű téglát ha nagyon sufniszinten tudod csak űzni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!