Ha én edzek akkor az befolyásolja a fejlődésem, úgy értem hogy nem fogok tovább nőni csak az izmok fejlődnek? 16 vagyok most
Figyelt kérdés
nincs kedvem olvasgatni annyit úgy hogy itt kérdezem. :D2014. febr. 2. 22:13
1/5 anonim válasza:
Urban legend, baromság az egész.
2/5 anonim válasza:
Én is 16 évesen fogtam neki, és nőttem igaz keveset, 18 éves koromig, 2-3 cm-t. Igaz 16 éves koráig az ember nagyjából kinövi magát. 172cm -ről 175-re megnőttem.
3/5 Valter6672 válasza:
én 17 éves koromba kedztem el nőni brutálisan és kb most álltam meg a növésbe (szét is repedt a hátam elég keményen). Kb 13 éves korom óta súlyzóztam ,de mindig abbahagytam. Szóval kamu, inkább azért nem szabad, mert elég megterhelő az ízületeknek és gerincnek olyan fiatalon...
4/5 anonim válasza:
16 éves kor alatt, ha a súlyodnál nagyobb súllyal guggolsz, felhúzol, mellről nyomsz stb(amik a derekad és a gerincedet igénybe veszik) akkor az okozhat problémát, de olyan nincs, hogy nem nősz. Ez beléd van kódolva, hogy mekkora lehetsz.
5/5 A kérdező kommentje:
rendben. köszönöm.
akkor belefogok :P
2014. febr. 3. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!