Ha edzés nélkül iszok fehérje port akkor hízok tőle?
Nemvagyok hízóképes ezért gondoltam simán iszok fehérjét mert 18 évesen vagyk 54 kg ruhával mérve.
felakarok hízni 65 kg ig utána kezdenék el edzeni mert most jártam edzeni de csak szálkásodtam pedig testömeg növeléses edzéstervem volt.
-Nem egy tényezőtől függ, hogy hízol-e vagy fogysz.
-A fehérje esszenciális tápanyag, a szervezet aminosavakra bontja, és így az izmokat táplálja vele. Ha kalóriatöbblet keletkezik belőle, akkor hízol, de ehhez nagyon sokat kell elfogyasztanod belőle. Nem ettől fogsz hízni, de a napi fehérjebeviteledet kiegészítheted vele.
-Az edzőteremben nem lehet szálkásodni, nem a súlyzózás fogja rólad olvasztani a kilókat...
-A szálkásodás vagy az izomnövekedés nem attól függ, hogy hány kg vagy, hanem attól, hogy kalóriaminuszban, vagy kalóriapluszban vagy.
-Nincsen "testömeg növeléses edzésterv", szálkásítás és tömegnövelés alatt az edzésterv nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!