190 cm magas vagyok és 90 kg. nem tudom ez milyen párosítás?
elhatározástól függ. szerintem nem kell lemondani semmiről, ha normálisan edzzel mellette. tehát többet mozogsz, több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel. bár azért tarthatsz olyan napokat, ahol tudatosan kevesebb szénhidrátot és zsírt viszel be, vagy inkább vásárolsz rozskenyeret, barnakenyeret, mint fehéret. meg ilyen apróságok.
a leírás alapján te nem builder akarsz lenni, csak le akarsz adni egy kis felesleget. akaraterővel bármit. két kis súlyzóval nem fogod megváltani a világot. persze emelgetheted, de menjél el mellette kocogni-futni, guggoljál három-négy sorozatot naponta, felülés, fekvőtámasz, járj biciklivel, meg ami csak eszedbe jut.
"semmilyen szert nem szeretnék szedni csak natúrba...így van értelme?" komolyan itt tartunk? Most teljesen eltekintve attól hogy hatalmas különbségek vannak szteroidok és táplálékkiegészítők terén, én ha azt mondom neked hogy ha nem kezd el az ember "szereket" szedni akkor nem is fog tudni izmot fejleszteni? Már boccs hogy beleszólok csak így így végigolvasva megakadt a szemem ezen a kijelentésen , és vannak bajok...
Hogy legyen valami értelme is a hozzászólásomnak, persze van értelme anélkül is edzeni hogy nem fogsz rögtön bele egy versenyszintű szteroidkúrákba. Ajánlom a sárga kapszula elolvasását, nézz szét a body.builder.hu oldalon, rengeteg edzésterv, cikk, diéta, táplálkozás, alapismeret van fent megbízható háttérrel (ami nem elhanyagolható tény)
Kézi súlyzókkal, tudatos! edzéssel és táplálkozással is szép eredményeket lehet elérni otthoni körülmények között is!
Ha komolyan gondolod olvass kicsit utána (sárga kapszula, body.builder) mert hiába mondjuk meg neked hogy mellre végez 3x20 tárogatást stb. ha nincs megfelelő háttérinfó, kaja, pihenőidő, edzésterv, bemelegítés, szabályos véghezvitel, és még sok-sok dolog amiről regényeket lehetne írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!