Szinten tartó edzést lehet saját súllyal végezni?
Figyelt kérdés
Eddig súlyzós edzést csináltam normális étrenddel és eljutottam egy szintig.
Sajnos új munkahelyem miatt nem tudok terembe járni csak saját súlyommal edzeni.
A célom ,hogy megtartsam azt amit eddig elértem, lehetséges?
2014. jan. 26. 21:12
1/8 Galaxis. válasza:
Szerintem nem fogod tudni 100%-ban megtartani. De ha semmit sem csinálsz az rosszabb.
2/8 anonim válasza:
Attól függ hogy mennyi ideje edzettél súlyokkal és mennyi izom ment rád ez idő alatt.
3/8 A kérdező kommentje:
kicsivel több mint 2 év.
68kg voltam most 75 fölött vagyok.
2014. jan. 27. 09:54
4/8 anonim válasza:
Én is így jártam, és a vége az lett, hogy + izom is jött fel rám olyan helyeken, ahol a súlyzó meg a gép nem volt elég alapos. Azóta kombinálom a kettőt.
5/8 anonim válasza:
nem ártana legalább egy egykezes súlyzó is, ha van rá keret persze, leginkább bicepszezéshez, mivel ezt a legnehezebb kiváltani saját testsúlyos gyakorlatokkal (na jó talán a szűk fogású húzódzkodás), meg legyél kreativ, én seprűnyélre akasztott szatyrokkal amibe téglákat raktam csináltam pl a kitöréseket :D
6/8 A kérdező kommentje:
Egykezeseket tudok magammal vinni :)
2014. febr. 5. 09:46
7/8 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy a testsúlyodhoz képest milyen súlyokkal edzettél.
8/8 A kérdező kommentje:
75kg vagyok
fekve nyomás 65-70kg
bicepsz 30kg
guggolás 65kg
fűrészelés 25-30kg
2014. febr. 5. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!