Hány Ft egy kondibérlet?
Figyelt kérdés
Szeretnék konditerembe járni, van 20kg feleslegem. Melyikbe érdemes menni Budapesten és mennyibe kerül? Az elején van orvosi kivizsgálás? Olyanba szeretnék menni, ahol személyi edző is van és felállítana nekem étrendet, életmód tanácsot adna és megmondaná, hogy melyik súlyokkal, mikor mennyit edzek!
Van ilyen Budapesten?
2014. jan. 26. 20:36
1/6 Galaxis. válasza:
Nyugaton :) ahova én járok 6.700 Ft. Pesten biztosan drágább valamivel egy olyan felszereltségű mint ez, de nem sokkal! Személyi edző szerintem ingyen nem fog veled foglalkozni!
2/6 anonim válasza:
Nálunk az ifjúsági 2500,a felnőtt 3500 Ft.
3/6 A kérdező kommentje:
Kösz a két válaszolónak!
Akkor kiegészítő kérdés: Személyi edző mennyibe kerül?
Hol kell kapcsolatba lépni vele? A konditeremben?
2014. jan. 26. 21:24
4/6 Galaxis. válasza:
Ha olyan kondit választasz ami igényesebb biztosan lesz szórólapon kiírva vagy valami az elérhetősége!
5/6 anonim válasza:
Hova jártok ti?
Én havi 12ezret perkálok.. :)
6/6 anonim válasza:
tudok egy helyet, ahol fél év 8000 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!