Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen tanácsokat tudnátok adni?

Milyen tanácsokat tudnátok adni?

Figyelt kérdés
15/f. 174cm 62kg focizok mindennap van edzésem, és mellette járok konditerembe, nem akarok testépítő lenni, de szeretnék jó testet,(Eléggé szálkás vagyok).eddig fél éve csak így random lejártam a kondiba csináltam mindent össze-vissza, és most szeretném az egészet egy kicsit rendbe szedni a jobb eredmény érdekében. Milyen tanácsokat adnátok nekem kezdőnek?pl, hogyan étkezzek, hogyan állítsam össze az edzéstervem, megéri-e fehérjézni, hanyas sorozatokat csinaljak, stb.

2014. jan. 25. 16:09
 1/3 dirtboy ***** válasza:

bodybuilder.hun kb minden információt meg találsz ami kell az induláshoz,sőt még többet is

edzéstervek,étrendek is vannak

olvasgass,regényt írni nem fog itt senki.

sárga kapszulára /könyv/ keress rá.

2014. jan. 25. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Olvasgass ahogy az előttem író is írta. Esetleg előző kérdések de a legfontosabb hogy rendezd össze az edzésedet. Ne össze-vissza mindent mint a hülye gyerekek. :D PL.hétfő: MEll-tricepsz, kedd:pihi, szerda: Bicepsz-láb. csüt: Pihi péntek: Váll-hát. és nézz megfelelő gyakorlatokat mit hogyan kell szabályosan csinálni. :D
2014. jan. 25. 16:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a normális válaszokat :)
2014. jan. 25. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!