Varga 'Fűrész' Ricsi tényleg naturál?
Figyelt kérdés
Elég keményen néz ki. Mennyi idő alatt tudnám így kigyúrni magam?
varga-ricsi.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/250244/kepfeltoltes/1175302_554597977927023_1588702071_n.jpg
2014. jan. 24. 19:06
11/15 anonim válasza:
Előbb menj tetoválószalonba, amíg nincs ilyen tetkód + piercing az orrodban és fülbevaló pasi létedre a füledben, addig súlyhoz ne merj érni!
12/15 anonim válasza:
ez egy viszketeg kis patkány. Van vagy 50 kiló... :D
13/15 A kérdező kommentje:
# 11: fülbevalóm van, piercinget már a ricsi se hord, tetkót meg nem akarok:D
ja és aki csak irigy rá az ne írjon!! utána kéne csinálni h ti is így ki legyetek pattintva, nem irigykedni...
2014. jan. 25. 01:25
14/15 anonim válasza:
:D :D
Ja, pont egy 50-60 kilós szerencsétlen, fb-on pózerkedő majomra vagyok irigy, több év edzés után. :D Trollkérdésnek nem rossz.
15/15 anonim válasza:
" kiakarom gyúrni magam én is ilyen bikára" xDDD
Ez a gyerek szerintem még életében nem gyúrt ... kb 10ből minden harmadik gyerek néz ki így vagy jobban ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!