Súlygyarapodás keményen?
Figyelt kérdés
Sziasztok , megpróbálom gyorsan még így edzés előtt .
Másfél éve edzem , eljutottam addig , hogy lejöttem 70kg , 7% testzsírig . Az a baj hogy most már nem is nagyon tetszik , meg aztgondolom hogy szart sem ér , ezért valami bazi nagy tömegnövelésbe kezdenék . Kaja rész 100%ig rendben van (nem hülyeségből írom , magam csak nem akarom becsapni..). A kérdés az lenne , hogy ha tényleg nagyon odaraknám , edzés után tömegnövelőt is használnék (30%fehérje) , akkor lehetséges lenne felmenni pár hónap (kb 4) 80 kilóra ? Azért kérdezem , hátha van aki tapasztalt és sikerült neki . Csak szeretnék egy reális célt elérni .
2014. jan. 22. 16:08
1/4 dirtboy válasza:
persze hogy lehetséges csak kérdés mennyi zsírral éred el,az tuti hogy nem kevéssel.
2/4 A kérdező kommentje:
Ennek örülök . Hát nem várom el hogy 10% alatt maradjak , de 15%fölé nem szeretnék jutni . Tehát úgy parasztosan , legyek nagy , de azért látszódjon hogy az izom .
2014. jan. 22. 16:14
3/4 anonim válasza:
Én meg helyedben nem kapkoodnék, és mondjuk 1-1,5 év alatt mennék fel 80 kilóra, főleg, hogy már van edzésmúltad.
4/4 anonim válasza:
Én sem kapkodnék, beállnék havi 1 kg átlag tömegnövekedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!