Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Haladó testépítők, mit szóltok...

Haladó testépítők, mit szóltok a tojás és tej kombóhoz?

Figyelt kérdés

Szóval lenne egy két kérdésem, kezdő vagyok és szeretnék pár tanácsot. Edzés utánra vettem tejsavófehére port és gyorsan felszívódó szénhidrátot, meg egy daily one vitamin pakkot. Reggelire zabkekszet eszek és tejbe három tojást felmixelve, egy kis fehérjeport ehhez is csapatok.

Hétfőn mellre edzek, kedden hátra és vállra, szerda láb, csütörtök bicepsz tricepsz.

Étrendre próbálok figyelni, sűrűn eszek csirkemell és rizs menüt is.

60kg és 183cm magas vagyok, szóval nem az a vastag gyerek.

Eddig jutottam eddig, tudnátok tippeket adni? Nagyon köszi

2014. jan. 22. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:

1.tipp: ne fogyassz nyers tojást, veszélyes és nem is tudja úgy hasznosítani a szervezet mintha megsütnéd

2.tipp: a fehérjét vízzel kell inni nem tejjel

3.tipp: 4 edzésnap sok egymás után valahová kellene közéjük egy pihenőnap, legjobb az lenne ha 2 edzésnap;pihenő; megint 2 edzésnap

4.tipp: Az étrendre nem elég figyelni, a te esetedben meg pláne nem, mert így nem fogsz hízni, rendes minőségi étrendet kellene tartanod, precízen beosztott étkezésekkel és kimért adagokkal (fehérje, szénhidrát, zsír)

2014. jan. 22. 12:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, betartom ezeket amiket mondtál.

Mégvalami.

Fizikai munkát végzek, heti 6 nap 8 órában. Úgy gondolom, hogy baj az ha sok kalóriát égetek, de ez az izomtömeg növelésben mennyiben befolyásolja?

2014. jan. 22. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Többet kell enni akkor.. és figyelni kell különösen a pihenésre. Mert én itt irodában punnyadva legalább regenerálódok, de fizikai munka napi 8 órában is leharcol. Esti pihenés legyen meg, ez is fontos az izomzat fejlődésében!
2014. jan. 22. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak megerősíteni tudom amit leírtak.
2014. jan. 22. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!