Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az aminosavak tényleg segítene...

Az aminosavak tényleg segítenek a magasság növelésében?

Figyelt kérdés

OLvastam,hogy az aminosavak,mint pl.az arginin segítik elérni a nagyobb magasságot.Én 16 éves vagyok 162 centi magas,nagyon alacsony.Már hónapok óta nem nőttem.Gondoltam,hogy veszek egy ilyet.

[link]

Mit gondoltok róla?

Amúgy járok kondiba is.Ha ilyet szedek,az befolyásol valamit a kondiban?

2014. jan. 21. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez baromság.
2014. jan. 21. 23:52
 2/4 tap bela ***** válasza:
A magasságod ettől olyan látványosan ahogy te gondolod nem fog nőni. De mivel 16 éves vagy ezért még te változhatsz. A genetikai kodot szerencsére az ember még ne mtudja befolyáslni.
2014. jan. 22. 05:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem fog látványosan nőni,de segíthet a növekedésben?1-2 centit elérhetek vele?
2014. jan. 22. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Figyelj, hivatalosan ilyen hatása nincsen, hogy ezzel biztosan nőhetsz pár cm-t. Van egy adott genetikaileg kódolt magasságod, ha minden megvan, megfelelő táplálkozás, alvás, káros szenvedélyek mellőzése stb., akkor eléred. Ilyen hétköznapi anyagokkal, mint az aminosav, nem sokat segíthetsz rajta. Ha alapból megvan teljes értékű forrásból a kellő fehérjebeviteled (ami ugye lefedi a szükséges aminosavakat), akkor megy a fejlődés, nem egy-két aminosavon fog múlni, hogy, magasodsz-e még. Akkor már sokkal fontosabb a többi tápanyag megléte, a makróké, és a mikróké is (vitaminok, ásványi anyagok blabla..) meg amit fent már leírtam.

Szóval azért aminosavat szedni, hogy nőj tőle, majdnem olyan felesleges, mint venni egy darab kovakövet, és rárakni egy farakásra, hátha magától meggyújtja. Van köze a tűzgyújtáshoz, igen, de nem így egymagában és nem ilyen formában. Ugyanez az aminosavaknál is.

2014. jan. 22. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!