Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Véleményed róluk?

Véleményed róluk?

Figyelt kérdés

Üdv !

Mi a véleményetek a 16-17 éves gyerekről akik járnak terembe, keményen edzenek, mégis keveset fejlődnek, azért látszik rajtuk de kevés. Látszik, hogy nem követnek étrendet meg minden, ez egy 4 és fél csillagos terem, szóval nem olcsó.

Meg belegondolok :

1.Így is drága nekik a terembérlet

2. Étkezésre nem hiszem lenne pénzük, mivel nincs saját keresetük, szerintem a szülők sem lennének benne abban, hogy 20-30e FT/hónap testépítésre menjen el pláné 16-17 évesen, ameddig nincs saját keresetük, ez átlagos emberekre írtam, nem gazdagokra !

Sok ilyen gyereket látok a terembe, látom ájulásig edzenek keményen, mindent beleadnak de hiába. Étrendről meg nem akarok nekik szólni, mert lehet annyira beleszomorodnának ebbe, hogy az edzést is abbahagynák.

Véleményetek az ilyen emberekről ? Gyerekekről ?

(Nem a vagánykodok, ki vagyok én stílusuakról írtam, hanem a normálisabbakról)

2014. jan. 18. 19:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Azért meglátszik rendesen, ha nem követnek étrendet nem ?
2014. jan. 18. 19:33
 2/6 Valter6672 ***** válasza:
Én a terembe járók 99% át tisztelem azért, mert ő is ugyan azért van ott, amiért én is. Változtatni a dolgokon, nem pedig "majd jövőhéten elmegyek" típusú edzeni vágyók. Legyen az túlsúlyos, vagy akár vékony. Az az 1% pedig az, aki eljön a terembe, sokszor még átöltözni is baszik, arról meg nem is beszélve, hogy nem csinál semmit, XY emberekkel csak beszélget, de a másfél óra alatt ameddig ott vagyok 1 sorozatot láttam hogy csinálna és akkor még a végén ott iszogatja szívószállal a fehérjét. Nah ezeket semmibe nézem. Senkinek se legyenek gátlásai afelől hogy túlsúlyos, vagy vékony hiszen azért van ott, hogy jobbá váljon.
2014. jan. 18. 20:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Így igaz :)

Én is ezért tisztelem őket és másokat, mert valóban próbálkoznak és tesznek azért, hogy jobbak legyenek !

2014. jan. 18. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajnos a semmiből nem lesz izom.

Azoknak a 16-17 éves gyerekeknek többet kéne enniük, és akkor látnának fejlődést. Kalória többlet kell, és kemény edzés, pluszba még mehet egy kis koleszterin(tojás) a tesztoszteron szint érdekében.

2014. jan. 18. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
ismered a mondást ha valamit akarsz megoldást találsz ha nem kifogást,én 13éves korom óta nyomom és most 20éves koromra jutottem el oda hogy fel tudjak készülni egy versenyre is,16 évesen is keményen nyomtam keményen kajáltam anyámék soha nem finanszirozták annyi volt a segitség hogy ha a családi menun hus volt akkor jo volt nem kellet külön vennem de amikor lábedzés után töltött káposzta várt otthon érted...magamnak emgvettem nem volt soha egy nap hogy ne lett volna meg az adott fehérje amit aznap be kelet vinnem(és szénhidrát)dolgoztam,hazudtam,bizniszeltem,eladtam a használt dolgokat,volt egy kis időszak amikor tényleg nagyon szűkölködnöm kellet de soha nem adtam lejjeb az igényekből ha nem volt pénz bementem a közeli boltba és elcsentem egy jó pár tojást halat stb.mert nagyon akartam.
2014. jan. 18. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös, ez a jó hozzáállás! Amit akarsz, megszerzed, ezt kéne sokaknak megtanulnia.
2014. jan. 18. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!