Véleményed róluk?
Üdv !
Mi a véleményetek a 16-17 éves gyerekről akik járnak terembe, keményen edzenek, mégis keveset fejlődnek, azért látszik rajtuk de kevés. Látszik, hogy nem követnek étrendet meg minden, ez egy 4 és fél csillagos terem, szóval nem olcsó.
Meg belegondolok :
1.Így is drága nekik a terembérlet
2. Étkezésre nem hiszem lenne pénzük, mivel nincs saját keresetük, szerintem a szülők sem lennének benne abban, hogy 20-30e FT/hónap testépítésre menjen el pláné 16-17 évesen, ameddig nincs saját keresetük, ez átlagos emberekre írtam, nem gazdagokra !
Sok ilyen gyereket látok a terembe, látom ájulásig edzenek keményen, mindent beleadnak de hiába. Étrendről meg nem akarok nekik szólni, mert lehet annyira beleszomorodnának ebbe, hogy az edzést is abbahagynák.
Véleményetek az ilyen emberekről ? Gyerekekről ?
(Nem a vagánykodok, ki vagyok én stílusuakról írtam, hanem a normálisabbakról)

Így igaz :)
Én is ezért tisztelem őket és másokat, mert valóban próbálkoznak és tesznek azért, hogy jobbak legyenek !

Sajnos a semmiből nem lesz izom.
Azoknak a 16-17 éves gyerekeknek többet kéne enniük, és akkor látnának fejlődést. Kalória többlet kell, és kemény edzés, pluszba még mehet egy kis koleszterin(tojás) a tesztoszteron szint érdekében.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!