Aki használt már szteroidokat, tudja, mi az a levezető kúra, miket kell használni utána. Egy endokrinológus miért nem tudja?
Figyelt kérdés
A doki mindenképpen tesztoszteron szedését erőlteti, elmondása szerint már sosem fog visszaállni a normál állapotba a saját tesztoszteron termelés. Ez egy endokrinológus, ez a szakterülete, neki igencsak tudni kellene ezeket. De mindenáron pl az androgel szedését erőlteti.2014. jan. 18. 09:40
2/7 A kérdező kommentje:
Olyasmi, de nem testépítés miatt, más jellegű, de szteroid kell ahhoz is.
Azért kérdeztem ezt, mert valami nagyon nagy humbug van az egészben.
Hogy miért erőlteti az orvos a tesztoszteron bevitelét?
Van rá egy fogadásom, hogy pénze van a dologban, ha nagyon nagy támogatottságú gyógyszert írhat fel.
Az, hogy a beteg meggyógyul, vagy nem, az le van sz.rva.
Ha ez beigazolódik, megpurcantom a dokit, de nagyon.
2014. jan. 18. 18:37
3/7 anonim válasza:
Igaza van a dokinak teszto "beindítót" kell szedned különben véged, már ha tényleg rendes koxot toltál és nem valami elbaltázott szemetet. Egyébként rendesen utána kellett volna járnod, jól rá fogsz b...ni most megmondom.
4/7 anonim válasza:
Ha nem mondod meg mi volt, nehéz válaszolni...
5/7 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy nem teszto beindítót adott, hanem csak a tesztoszteront, és hiába kérdeztem, azt mondta, csak ez az egy megoldás van, és életem végéig kell szedni...
2014. jan. 18. 19:51
6/7 anonim válasza:
Hát legegyszerűbb ha önként meghalsz :((
Nehogy az orvosnak higyjél, inkább azoknak, akik rávettek korábban valami baromságra...
7/7 A kérdező kommentje:
kösz pajtás, én is szeretlek, egyem a kicsi szívedet...
2014. jan. 19. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!