Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van az hogy három...

Miért van az hogy három hónapja kondizom, és szinte semmit sem fejlődtem? Kicsit demotiváló.

Figyelt kérdés
Három hónapja, októberben kezdtem kondizni. Ez óta szinte semmit sem fejlődtem, legalábbis látható módon nem... eléggé demotiváló az egész... Hol lehet a hiba?
2014. jan. 17. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Van étrended? Szabályosan edzel? Plusz ez nem pár hetes sport, normális eredményhez évek kellenek!
2014. jan. 17. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem nincs étrendem, de azért fejlődök csak lassabban.

Ja és 6 hónapja kondizom.

2014. jan. 17. 20:10
 3/6 T-mester válasza:
Az elso par honapban csak hizol, mert tobbet telejesitesz es tobbet is eszel mint elotte. Megfelelo etrend es helyes gyakorlatokkal jon majd a fejlodes
2014. jan. 17. 20:12
 4/6 A kérdező kommentje:
1000 százalék hogy a gyakorlatokat helyesen csinálom. Hát sajnos nem hízok semmit. Aki ért az étrendekhez, az írhatna egy üzenetet viszont.
2014. jan. 17. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi alapján szűrted le hogy nem fejlődsz?

Érdemes lenne fényképet csinálnod a testedről időközönként, mert ha naponta látod magad a tükörben akkor lehet hogy sosem fogsz észrevenni változást ,akkor sem ha pl 60kilósból 80 kilóssá fejlődsz.

2014. jan. 17. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ha szabályosan csinálod még nem elég. Látok gyakran olyat, hogy évek óta jár valaki de nem fejlődik kb. semmit, mert ugyan azokat a súlyokat használja. Lehet, hogy tökéletesen csinálja a gyakorlatkoat mégsem ér semmit ha nem növeli valaki a súlyt. Akkor aggódj ha nem tudod emelni a terhelést, ami nálad szerintem a probléma.
2014. jan. 17. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!