Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol van a helyem értékesítőkén...

Hol van a helyem értékesítőként? Érezted már úgy hogy kárba vész a tehetséged, és a dinamizmusod?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Röviden megpróbálom leírni mit gondolok:

Nem végeztem főiskolát, az érettségi után értékesítőnek álltam. Mai nap közutálatnak örvendő "pénzügyi tanácsadóként" dolgoztam 4 évig MLM rendszerben, ami elég jól ment. Utána egy kis biztosítózás, majd megszakadt a pénzügyi vonal mert ELEGEM LETT.

Volt egy kis online marketing felület értékesítés, és miután annak vége lett visszatértem a jutalékos rendszer világába (összesen 1 hónapot voltam alkalmazott világ életemben), és vállalkozóként vállalatok értékesítési potenciálját fejlesztem, tréningekkel, és új értékesítők kiajánlásával.

Mégsem érzem azt hogy boldog vagyok és EZT AKAROM! Honnan tudhatnám hol a helyem? Értékesítőként szeretek létezni, szeretem az embereket, de hideg hívással dolgozni nem feltétlen motiváló. Van az értékesítésben olyan piac, ami nekem való lehet?

2013. okt. 7. 15:32
 1/4 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Biztosítás.

Annyira kevés ember érzi jól magát értékesítőként, hogy mindig úgy képzeltem, a te fajtádat elkapkodják, válogathatsz, hogy kihez mennél. Minden gyártónak szüksége van értékesítőre, tképpen te választhatsz.

2013. okt. 22. 14:13
 2/4 A kérdező kommentje:

"A te fajtádat"...

ez nagyon kedves megfogalmazás. Remélem jól meggondoltad amikor leírtad!

Igen, ebben igazad van, válogatni azt tudok, de nincs olyan hely még jelenleg ahol jól érezném magam, és az értékesítési tudásomat is megfelelően tudom használni.

Az "én fajtám" az értékesítők vonala, egy igen széles kört alkot, ezért nem könnyű.

2013. okt. 23. 10:36
 3/4 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Bocsánat, ha megbántottalak a fajtáddal, nem bántásnak szántam, hanem megkülönböztetésnek.

Sok értékesítő van, lehet, mert sok állás is, és rákényszerülnek. De igazán jó, olyan, aki élvezi, amit csinál, kevés. Úgy éreztem, hogy neked a jelenlegi állásod nem tetszik, nem az értékesítői munka. Fenntartom a véleményem, hogy biztos találsz olyat, amit szeretni fogsz, mert ezer helyen van ilyen állás.

2013. okt. 24. 07:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves tőled!

Köszönöm a kommentárt, és a véleményedet.

2013. okt. 25. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!