Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozott már valaki T-Mobile...

Dolgozott már valaki T-Mobile értékesítőként?

Figyelt kérdés
Mennyire stresszes meló és mennyire fizetik meg?
2012. febr. 9. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Hasonlóban dolgoztam, nem a T-nél. Stresszes meló, hajtani kell, magas az elvárás, gyorsan cserélődnek általában az új arcok. Jó kommunikációs képesség kell, empátia, magabiztosság. Az ügyfélnek mindig igaza van, akkor is ha nincs.

Érdemes kipróbálni főállásban, embere válogatja, kinek mennyire megy és mennyire elégedett vele.

2012. febr. 9. 23:29
 2/3 anonim ***** válasza:

T-home ügynökként dolgoztam egészen addig amíg egy hét meló után ki nem derült hogy majd akkor kapom meg a pénzemet miután kiszámláztam és az onnantól eltelt egy hónap múlva a t-com is bekötötte és elbírálta az eladott szolgáltatást

De abban az esetben ha az előfizető az egy hónapos próbaidő alatt visszamondja, akkor vissza kell fizetnem a jutalékot.

Persze az elején szép volt hogy egy eladott szolgáltatás után 5-8 ezer netto a jutalék.

Aztán kiszámoltam, hogy lényegében beleőszülök és felélem tartalékaimat amire ebből nekem jövedelmem lesz és még a végén vissza is fizettetik velem plusz amortizálhatom a saját öltönyeimet, kocsimat, stb-met ingyen a cég érdekeit képviselve!

2012. febr. 14. 01:20
 3/3 A kérdező kommentje:
ez más...itt T-Mobile pontoknál kell pult mögött ülni és fogadni az ügyfeleket, viszont itt is van szerződéskötés és ennek megfelelő jutalék
2012. febr. 15. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!