Lehet ebből valami problémám?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem konditerembe járni, és egyből nagy súlyokkal szériázom. Elég rendesen földbe döngölöm magam velük... másnap egész nap olyan vagyok, mint a mosott szar.
A terembe mondták, hogy nem kell olyan nagy súlyokkal nyomni, de én szeretném látni hétről hétre a haladást :) Ezért ha kell, szenvedek is.
Kérdés, hogy lehet e valami problémám abból, ha nagyon leterhelem az izmaim ?
2014. jan. 15. 19:52
1/3 anonim válasza:
szünetet is érdemes néha hagyni(1hét), mert tuledzheted magad
2/3 anonim válasza:
Gazdagabb leszel egy sérvvel meg majd ízületeid tönkremennek
és még van 1-2 ilyen cukker probléma. De izmosabb nem leszel tőle..
3/3 anonim válasza:
igen így nem fogsz fejlődni rendesen és komolyabb sérülésed is lehet belőle + tönkre vágod a gerinced meg minden másodat aztán nem csak holnap hanem egész életedbe olyan leszel mint a mosott szar + az agyad is rontja mivel a szex kategóriába írtad jelentve vagy köszi szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!