Mennyik a maxjaitok/ rekordjaitok?
Figyelt kérdés
-Guggolás
-Felhúzás
-Fekvenyomás
-Vállból nyomás
-egyéb
Testsúlyt és kort is mondjatok légyszives.
2014. jan. 15. 00:56
1/8 anonim 

válasza:

Egyéb: egyszer elszámoltam ezerig, akkor 28 éves voltam és 61 kg. Egy másik alkalommal pedig háromig számoltam, de lehet, hogy negyed négyig. Ezek a rekordjaim.
2/8 Orosziné Andi 

válasza:

Guggolás: 360kg
Felhúzás: 200 kg
Fekvenyomás: 240kg
Vállból nyomás: 100kg
egyéb: 345,21 kg.
Üdv: Ronnie 150 kg, 49 éves.
3/8 Valter6672 

válasza:

Én csak tippelni tudok, mivel még nem próbáltam a maxot. Felhúzás olyan 140, guggolás keret nélkül 90, fekvenyomás 100. Mást nem nagyon végzek nagy súllyal, talán meg a fekvenyomás/tárogatást kombót fekpadon olyan 35/kézzel tuti menne.
4/8 Valter6672 

válasza:

Jah bocsi elfelejtettem. 20 éves vagyok 70 kg. (186 cm)
5/8 anonim 

válasza:

Guggolás 180kg, fekvenyomás 145kg, felhúzás 160kg, persze ma már nem csinálnám ennyivel, lehet menne, de féltem az izületeim, akkor olyan 77-78kg voltam és 22-23éves
6/8 anonim 

válasza:

Ja a vállból nyomás kimaradt, azt max 90el csinálom amibe kb 6 ot nyomok, szerintem még a 100 is menne ;) Ez friss adat ..
7/8 anonim 

válasza:

100kg körül mozgok (+-2), testzsírom 20% körül mozog (+-1). Szóval dagadt vagyok. :D
Fekvenyomás 120, guggolás ha csak vízszintig megyek 150kg, felhúzás öv nélkül 180kg, ennél fentebb nem mertem menni. Mióta övvel edzek nem néztem maxot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!