Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó lenne ez így?

Jó lenne ez így?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok és 120 Kg. Rájöttem, hogy ez így nem élet és szeretnék változtatni rajta.

Ezért úgy gondoltam, hogy elkezdek lassan, de fokozatosan edzeni/mozogni. Futáson/kocogáson gondolkodtam, mint kardió (3x/1 hét), valamint konditermi edzés (szint. 3x/1 hét). Vasárnap pihenőnap. Valamint persze napi 5x-i étkezés, keveset és normális kaját. Csoki, üdítő, süti, chips stb. nem eszek.

Ha ezt be tudnám tartani, akkor olyan 2-2,5 év múlva lenne eredménye?? Csak azt szeretném, hogy normálisan nézzek ki testalkatilag.

2014. jan. 14. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:

egy normális kiszámolt étrendre van szükséged, én ezzel adtam le 30+kgot:

[link]

futást ilyen súllyal semmiképpen nem ajánlom, megvan a kockázata, hogy egy életre lesérül a térded. súlyzós edzés jól jön + mellé heti minimum 3*40-60 perc aerob tartományú mozgás, pl séta...

ezeket betartva tavaly januárban 125kg voltam, most 85 vagyok.

2014. jan. 14. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:

nah itt a jó link:

[link]

2014. jan. 14. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Apa gyere amerikai focizni!!!!! Írj rám és segítek keresni klubot !!!!!!!!!
2014. jan. 14. 15:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!