Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a szar bajai vannak a...

Mi a szar bajai vannak a vádlijaimnak?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja, hogy a vádlit kétszer, de akár háromszor is lehet edzeni egy héten. De én egynél többször nem bírom. Egyszerűen olyan izomláz lesz bennük, hogy kereken egy hét mire az elmúlik.

12 sorozatot szoktam rá csinálni, álló vádligépen többféle lábujjtartással, meg ülő vádligépet is használok. Mindenféle súllyal és ismétlésszámmal.

Ez az az izmom, ami a legjobban kikészül mindig, mondom egy hétig van benne izomláz.

Nem érdekelne, hogy csak egyszer tudom edzeni őket, de az a baj, hogy nem nőnek eléggé!

Pedig nincs szar vádlim, nem ilyen fent tapadós van, hanem faszán lent tapadós, telt meg minden.

De tovább nőni nem akar!

Mit csináljak?

2014. jan. 14. 12:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Múlthét szerdán edzettem, de még mindig érzem. Jó esetben holnap már megtudom majd dolgoztatni őket megint, de hogy egy hétnél többször kerítsek rájuk sort az lehetetlenség!
2014. jan. 14. 12:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez szerintem genetika sajnos, nem tudsz mit csinálni. A vádli alapból egy makacs izom, van akinek meg még makacsabb. Enyém is ilyen, szombaton edzettem és még most is alig tudok járni annyira izomlázasak, és nőni sem nőnek.
2014. jan. 14. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:
mikor kezdted edzeni õket?
2014. jan. 14. 12:54
 4/7 A kérdező kommentje:

De olyan szempontból jó a genetikám, hogy jó alakjai vannak a vádlimnak, tehát nem így fent tapadnak, hanem lent, szép teltek, meg minden.

Csak tovább nőni nem akarnak.

Heti egynél többször meg nem tudom megedzeni őket, annyira durva izomláz szokott bennük lenni.

3 éve edzek

2014. jan. 14. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok, pedig nem csinálok rá 12 sorozatot.
2014. jan. 14. 17:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Állóvádligépen szoktam 3 sorozatot párhuzamos lábfejekkel, 3 sorozatot széttárt sarkakkal és 3 sorozatot összezárt sarkakkal, végül pedig 3 sorozatot csinálok ülővádligépen.

Megpróbáljam azt, hogy holnap csak hat sorozatot csináljak, és akkor hátha nem lesz olyan nagy izomlázam és szombaton tudok megint hatot csinálni.

Egyáltalán hatásosabb lenne a heti kétszer hat sorozat, mint az egyszer tizenkettő?

2014. jan. 14. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:
minden sorozat után nyújts le,legalább 1 percig tartsd ki a nyújtást.
2014. jan. 14. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!