Egy romet kadet motor kerékpárnak mien bajai lehetnek ugy kb 10 évet ált és nem volt hozzányúlva 8000 Ft ért adnák megéri megvenni?
Kérdés hogy milyen állapotban rakták le. Mindenesetre ha külsőre szép, és valamelyest konyítasz hozzá akkor megérheti megvenni.
Bele kell nézni a motorba, szimeringeket én cserélném ennyi idő után. Ha már szét van szedve akkor a csapágyakat is. Kérdés hogy a főtengely és a henger állapota milyen. Szükség esetén főtengelyt felújíttatni, hengert fúratni és hozzá dugót, gyűrűket cserélni.
Ezen kívül a gumi alkatrészek amiket érdemes lehet cserélni. Főleg a kerekeket.
A többi részének, ha nincs vele gond akkor elég egy alapos tisztítás. Szükséges helyekre friss kenőanyag...
Lehet hogy így leírva soknak tűnik. De annyira nem az.
Persze ha egyáltalán nem értesz hozzá és mindennel "szakemberhez" kell vinni akkor inkább hagyd.
Nekem volt annak idején Rometem,majdnem vadi új.Már akkor sz.r volt,minden esett szét rajta hétről hétre.
Gondolom nem vagy tele lóvéval,de NE! vedd meg,mert egy anno KGST lengyel hulladék.Alkatrész nincs hozzá,és egy olyan primitív ótvar régi technika,hogy 2 FT-ot nem ér.Javítás nélkül max.5 km távot bír!Ha megveszed,szívni fogsz vele!
Ha megfelelően fel van újítva, aztán karbantartva(!) és persze vigyáz is rá a tulaj akkor normálisan működik.
Persze ha ezek közül bármit kihagyott a kedves tulaj akkor lehet szidni az egészet. De nem a motor a hibás...
Jaj,mindig ez a "karbantartás",meg "vigyázni kell rá",stb...
Hiába!Mert sz.r anyagokból,sz.r megoldások,magától széthullik.
Ha olyan jó lenne,akkor egy csomót látnál még ma is.Simson még sok van,Pesten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!