Hogyan adjam le a zsírpárnákat? (Több lent)
Sziasztok 12 éves fiú vagyok és Taekwon-do ra járok. 2013 Márciusában kezdem ezt a sportot űzni. Azóta 2 övvizsgám volt és már sárga öves vagyok. Nagyon sokat edzem, de még mindig nem adtam le a zsírpárnákat. Amúgy nincs sok rajtam, de kicsit zavar. Arra kérnélek titeket hogy mondjátok meg azt hogy hogyan ês mennyi idő alatt Adjam le a párnákat a hasamról. Mivel sokat edzek ezért van a hasamon izom csak háj fedi. :D
Olyan aki meg azt írja hogy "Minek", meg "Inkább barbizzá" ilyenek inkábbn is írjanak!!!
Adataim: 160cm 44kiló

Ha 160 centihez 44 kiló vagy, akkor nem sok zsír lehet rajtad.
Aerob edzés kellene, ami lehet; tempós gyaloglás/kocogás (erőnléttől függően), (szoba)biciklizés, ellipszis tréner, taposógép.
A legegyszerűbb megoldás minden reggel egy órával hamarabb felkelni és tempósan gyalogolni a környékeden mindenfelé.
Étrend is kéne! Ahogy az előző is írta neked még nem kell kiszámolt diéta, de azért nagy vonalakban figyelned kell arra, hogy a kellő mennyiségű fehérjét naponta bevidd, és lassan felszívódó, összetett szénhidrátokat fogyassz.
Fehérjeforrások: Sovány húsok (csirkemell, pulykamell, sovány marha, nyúlhús), halak, tojás, sovány sajtok és túró.
Szénhidrátforrások: legjobb a rizs és a zab, elmegy még a burgonya is. Tésztát, kenyeret ne nagyon egyél, cukros szarokat, csokit, sütiket, chipset, üdítőt meg egyáltalán ne.
Zsír: a telítetlen zsírsavak a jók. Ezeket beviheted omega3-ból, halolajól, lenmagolajból, tökmagolajból, olívaolajból (például úgy, hogy ráöntöd a salátára), valamint olajos magvakból; dió, pisztácia stb...
Zöldséget bármennyit ehetsz, gyümölcsöt csak módjával. Banánból például maximum egyet lehet naponta, a gyümölcscukor tartalma miatt.
Szedhetsz multivitamint, +C-vitamint, omega3-at, és edzés után mehet egy tejsavófehérje is.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) Megy a "tetszik"!
Igazából minden nap 4kor kelek és úgy kezdem a napot hogy fél óra edzés.Aztán meg heti 3x 2 óra edzés (Taekwondo) + Minden nap 1db tesi óra. Étrendemre odafigyelek. (Chips-et meg ilyeneket átlagosságban nem eszek)
Remélem hatni fog a 2. válasszoló válasza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!