Melyik lenne érdemesebb?
Figyelt kérdés
Haverom azt mondja, hogy csak kaját egyek semmi mást ahoz hogy hízzak de én szerintem kéne hogy szedjek mellé tömegnövelőt is. Reggelire rántotta meg este is de lehet hogy este azt ami ebédre van és persze 5óránként ennék ha . Mondjuk kehet hogy suliba csak szenyát tudok vinni az baj?2014. jan. 13. 21:00
1/5 anonim 

válasza:

Ha a szendvics tk. kenyérből és csirkéből van akkor semmi gond. 5óra nagyon sok. Inkább 2-3.
2/5 A kérdező kommentje:
És valami gyógyszer vagy tömegnövelő nincs ami segítene hízni
2014. jan. 13. 21:31
3/5 A kérdező kommentje:
?
2014. jan. 13. 21:33
4/5 anonim 

válasza:

tömegnövelő étrend van.... az étrend-kiegészítő, mint a neve is mutatja az étrendet egészíti ki...
5/5 A kérdező kommentje:
Azt értem csak haverom azt mondja hogy fölösleges pénzkidobás. Kinéztem magamnak pedig egy Mega Amino 3200 - 300 tablettás cuccot. Ez nem tudom segítene mert ez nem is olyan drága.
2014. jan. 14. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!