Őszintén: Tetszik ez a férfiaknak?
Miért művelik ezt magukkal egyes nők? Odáig oké, hogy egészség, meg sportolni ajánlott, de nem túlzás ez egy kicsit?
ma 12:48
ácsi már,itt te kezdted a morgást,Wash leírta a saját véleményét,utána meg te kötöttél bele.
elvárod hogy ő tisztelje a te véleményed de te az övét már nem tiszteled.
51%-os, szerintem félreérted. Az öldöklés csupán virágnyelven utal a csúnya valóságra.. de én leírom. Még nálam is idegesítőbb stílusban írsz, és ilyesmire utalt Wash is.
Bocs, de ez tényleg így van, főleg ha te írtál a másik kérdésnél a futás témához is :S
Én írtam a futás témánál, de szerintem teljesen normálisan.
Nem kötöttem bele Washba, csak megjegyeztem, hogy megjött az izmos nők védelmezője. Szerintem ez nem kötekedés, hiszen a múltkor is nem tudom hány hozzászólásban ecsetelte, hogy Toldival nincs semmi baj, tök jól néz ki, meg ilyesmi...
/Nem kötöttem bele Washba, csak megjegyeztem, hogy megjött az izmos nők védelmezője./
ez max akkor nem bele kötés ha haverok vagytok,akkor lehet tréfának venni de kétlem hogy haverok lennétek.
Kicsit kinőttem már a fizikaórákat, mondjuk nem volt könnyű, mert gimiben kétszer is meghúztak belőle, egyik alkalommal átmentem a pótvizsgán, a másikon meg évet ismételtem, mondjuk akkor matekból és kémiából is meghúztak.
A kérdés az volt, hogy tetszik ez a férfiaknak vagy sem. Én arra válaszoltam. Elismerem, hogy egy nő más szempontokat is figyelembe vehet, amikor elkezd sportolni, nem csak azt hogy azzal majd ragadnak e rá a férfiak vagy sem.
Nyilván a képen szereplő nő, aki akkor mint egy telefonfülke, egyáltalán nem vette figyelembe a másik nem véleményét, és olyan szempontok alapján kezdett el edzeni, amelyeket én "fel nem foghatok".
Ennyiből igazad is lenne, tényleg nem tudom ezt megérteni, ahogy anno a fizikát sem, csak most ahogy nem fizikaórán vagyunk, úgy a kérdés sem az volt, hogy miért torzítja el magát ennyire egy nő, hanem az volt a kérdés, hogy nekünk, férfiaknak tetszik e ez.
Már megint ez a gagyi libsiszöveg... mondjuk illik a képbe, a fogyatékosok szoktak ezzel jönni, a jogvédők, meg a bűnözők ügyvédjei. Legalább annyi lenne benned, hogy felvállalod, amit csinálsz...
[srácok, nektek meg kösz :D]
erre itt szerintem csakis nem leges választ lehet kapni mert kevesen vagyunk de a nagyvilágban van akinek tetszik pl marcus rühl vagy a predátor felesége sem semmi.
nekik tehát tetszik.
Hogy is mondják? Mindenki higgadjon le a .csába :)
Jaj de trágár :)
Biztos vagyok benne, hogy 51%-os sem rossz indulatú vagy kötekedő. Vegyétek ilyen megérzésnek.. de az is biztos, hogy úgysem fogunk hsonló álláspontra jutni így viszont esetleg csak láfárasztjátok egymást ! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!