Ez így jó?

Figyelt kérdés
push-pull-leg felosztás saját testsúllyal
2014. jan. 9. 21:02
 1/9 A kérdező kommentje:

Hétfő: bicepsz, hát, has

Szerda: láb

Péntek: tricepsz, mell, váll, has

2014. jan. 9. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Jó.

Csak előbb menjen a hát, utána a bicepsz, illetve előbb menjen a mell és a váll és csak utána a tricepsz.

2014. jan. 9. 21:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Saját testsúlynál ilyen nem nagyon van. Hátra megy a húzódzkodás többféleképpen, dolgozik a bicepsz is. Mellnél tolódzkodás, többféle fekvő és ott meg a tricepsz dolgozik rendesen.
2014. jan. 9. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Én a vállat átraknám külön vagy láb mellé mert saját testsúllyal nem tudod úgy elkülöníteni és vállra sok nyomó gyakorlat kell ami egy tricepsz mell után már nem fog menni.
2014. jan. 9. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Láb mellé nem kell semmi, mert az önmagában is nagyon sok!
2014. jan. 9. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Én külön rakom de azt nem tudom hogy ő hogy ér rá edzeni.
2014. jan. 9. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Háromnaposnál már külön kell rakni.

Meg különben is ő a push/pull/legset követi, vagyis itt egy napon van az összes nyomó gyakorlat.

2014. jan. 9. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Végülis neki lehet hogy ez válhat be. Nekem jobb ha külön edzem mert lassabban fejlődik.
2014. jan. 9. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindegy, egyébként nem értek annyira a saját testsúlyos edzéshez, de maga a felosztás a push/pull/legs az jó.
2014. jan. 9. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!