16 éves vagyok olyan 7 hónapja gyúrok KB és csak szálkásodom nem vastagodom:/ No az lenne, hogy valaki valami természetes anyagú port/bogyót vagy valamit nem tudna ajánlani hogy mivel tudnék vastagodni is picit?
Figyelt kérdés
rengeteg fehérjét eszek, a kajáim csak rizsből meg társaiból áll.2014. jan. 9. 18:03
1/8 anonim válasza:
Egy fehérje (tejsavó ha bírod) és gyors ch kéne. Kaja mennyire jó?
2/8 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy mennyire jó ?
2014. jan. 9. 18:11
4/8 anonim válasza:
16 éves kölyök vagy. Az anyagcseréd túl gyors még. Hormonozni ne kezdj el, mert később ráb.aszol. Egyél rengeteget, de tényleg, mint a gép, az ellensúlyozza a gyors anyagcserét, és izmosabb, tömöttebb leszel tőle. 30% fehérje, 60% ch, 10% egyéb <-- így nézzen ki az étrend, és bőséges, BŐSÉGES legyen.
5/8 A kérdező kommentje:
Ja hát napi 5x étkezek, nem annyira gyors az anyagcserém.. Sőt !
2014. jan. 9. 18:37
6/8 anonim válasza:
De, gyors. Innen tudom: "csak szálkásodom nem vastagodom"
Figyelj, ez nem szégyen, 16 éves vagy még csak. Ha majd 22-23 évesen is "csak szálkásodom nem vastagodom", akkor lesz gáz. Egyelőre nem baj egyáltalán.
Csináld azt, amit írtam, mellette emelj sokat, keményen, és meg lesz az eredmény, amit akarsz.
7/8 anonim válasza:
Guggolást, felhúzást csinálsz?
Vagy csak ücsörögsz a combfeszítőgépen, meg fetrengesz a combhajlítógépen?
8/8 A kérdező kommentje:
Igen huzozkodok , guggolok is , fekvőtámasz , felülés stb stb...
2014. jan. 11. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!