Természetes C-vitamint port lehet kapni valamelyik patikában?
az aszkorbin sav az C vitamin. ez lehet növényekből kivont vagy mesterségesen előállított. A kivont azért drága, mert ezernyi eljárással tisztogatják; míg mesterségesen ugyanez előállítható. Keress olyant amibe bioflavonoidok is vannak. még a kapszula megoldás lehet, mert abban por van.
[link] nézz szét itt
vagy priviben ajánlhatok helyet ahol jóval olcsóbb, addig körbenézem, ha érdekel.akadnak olyanok is amiben acerola v. csipkebogyó is van.
jócskán túl kel ahhoz adagolnod hosszú ideig, hogy vesekövet okozzon, de ezt én is csak olvastam, de még nem hallottam konkrét setekről.és tökmindegy, hogy az természetes vagy sem.
az aszkorbin sav egy szerves sav amit elneveztek C vitaminnak-oké már? te úgy gondolod, hogy ez két különböző dolog?
természetes kivonat brutálisan drága. a c vitamin bioflavonoidokkal együtt hatásosabb. esetleg kereshetnél acerola örleményt. ezeket találtam neked:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!