Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Élérhető ez a test így?

Élérhető ez a test így?

Figyelt kérdés

A genetikám egész jó, 1 hónapja edzek és már alakulgatok.(16/f, 188cm 75 kg) jelenleg így nézek ki: [link] és nagyjából ileysmi lenne a cél: [link] , ugyanis modell szeretnék lenni, magasság arc megvan hozzá aztmondták az ügynökségnél, mostmár csak egy ilyesmi testet kene összeszednem.:)

Teljes testes edzéstervem van. heti 3 nap edzés, 1 edzés az kb. másfél óra.

Fekvenyomás, peck deck gép , lehúzás nyakmögé, vállból nyomás sulyzoval, bicepsz, tricepsz, comb, has vádli. ezeket edzzem a megfelelő gépekkel. súlyokat igyekszem növelni fokozatosan.A kaja nagyjából rendben van, sok csirkét eszek rizzsel krumplival, túró, gyümölcsök tojás, barnakenyér.. nincs pontosan kiszámolt étrendem de ezekből elég sokat eszek egy nap, szóval szerintem megvan a 2gramm fehérje /ttkg . fehérjeport meg ilyeneket nem fogyasztok, edés után se az nagy baj? edzés után hazamegyek es csirket zabálok meg túrót, remélem a fehérjepor hiánya nem hátráltat nagyon a célomban.

Szóval elérhető-e így a mostani helyzetemből a linkelt forma? ha igen nagyjából mikorra, ha csinálom az edzéseket rendesen?

2014. jan. 7. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
elérhető, 1 év alatt megvan (sokat mondtam).
2014. jan. 7. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Elérhető, de szerintem szálkásításkor már biztosan kiszámolt kaja kéne. Előtte sem volna rossz!
2014. jan. 7. 19:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Elérhető.
2014. jan. 7. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!