Mellben lévő Gynecomastia vélemények?
Figyelt kérdés
Üdv. Körülbelül egy 3 hete a jobb mellembe megjelent egy érzékeny csomó. Gondoltam elmegyek orvoshoz, aki el is küldött egy ultrahangra. Most mire meglett az ultrahang kb.2x akkora lett. Az ultrahangon konkrétan rá is kérdeztek hogy szedek-e "port" én hát nem tagadtam le és egyből mondták hogy az is okozhatja. Én itthon utána olvastam amely szerint akár okozhatja a fehérje por is de akár előfordulhat serdülőkorban is. Nektek mi a véleményetek? U. I. : Myprotein Impact Wheyt iszom (F/18)2014. jan. 7. 17:39
1/12 anonim válasza:
Szerintem keverik a szteroidokkal.
3/12 anonim válasza:
Fehérjeportól tuti nem lesz. Nekem is van sajnos, és akkor alakult ki, amikor még nem is hallottam a testépítés dologról.
4/12 anonim válasza:
"Portól" nem nő, hacsak nem zúzod porrá a szemes kokszot.
Egyébként serdülőkorban előfordulhat, igen, nekem is volt valami enyhe hasonló, bár jóval fiatalabb koromban.
Gynecomastia pedig máshol nem igazán lehet...
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen én is így olvastam hogy anabolikus szteroidok okozhatják. :)
2014. jan. 7. 17:54
7/12 clint válasza:
a koksztól általában csöcsösödsz inkább azaz mindkét mellre jellező és inkább a mellbimbó növekszik.
8/12 anonim válasza:
Nekem attól alakult ki az orvos szerint hogy el voltam hízva, és kicsit megborult a hormonháztartás.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát esetleg nekem is a hormonháztartásom borulhatott fel de én nem voltam elhízva sőt 192cm mellett 64kg voltam most 75 vagyok. Amúgy nekem is nagyobb lett a mellbimbóm :(
2014. jan. 7. 20:13
10/12 A kérdező kommentje:
De mondjuk csak az 1ik a másikon semmi elváltozás nincs
2014. jan. 7. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!