Mi annak a fitnesszgépnek a pontos neve, amit keresek?
Régebben egy edzőtermben próbáltam, de nem tudom mi a neve.
Tehát olyasmi szerkezet, mint az elliptikus tréner, de ezen nem "körkörös" mozdulatokat kellett csinálni, (nem előre-hátra mozogtak a pedálok) hanem inkább lépcsőzéshez hasonló mozgásforma volt. Valamiféle lépcsőzőgép lehet, de persze nem az a kis stepper fajta, ami kis helyen elfér, hanem ilyen nagyobb eszköz. Az volt a lényege, hogy ha erőt fejtettem ki, akkor a pedálok egyre feljebb és feljebb emelkedtek, ha abbahagytam a mozdulatsort, akkor leereszkedtek. Elég intenzív mozgásforma volt, szeretnék venni egy ilyesfajta gépet.
Szóval milyen néven kereshetem.
Előre is köszönöm.
ilyemsi mint ami a cikkben a taposógépnél szerepel.
kicsit belekavarodtam az elnevezésekbe taposó-lépcsőzőgép, nem nagyon tudom hivatalosan hogy is vannak ezek.. :P

mert nem is nagyon van
esetleg akkor ha az a gép amiről beszélsz nem csak fel le mozog hanem oldalra kell kicsit taposni.
de igazából ez is egyfajta taposógép

igen ezek elég drágák mert ezek már gépek 250 ezer alatt nem nagyon van ilyen újonnan.
még a sima teszkópos is elég drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!