Ki itt a legizmosabb vagy legerősebb?
Figyelt kérdés
Egyéni csúcsokat is belehet írni, annyi hogy írjátok már oda légy szíves a kort és a súlyt.
Kinek melyik gyakorlatban mennyi súly megy, lehet egyszeri is, vagy a sorozatban használt szériasúly.
2014. jan. 2. 11:38
11/15 anonim válasza:
Na igen, bár változik, mert tavaly cpgyurma is itt volt, ő nem versenyzett, de volt tömege bőven.
12/15 anonim válasza:
Most mar csak Sax rád vagyunk kiváncsiak :):):):):):)
13/15 anonim válasza:
Valószinüleg egy erőemelő lesz a legerősebb és legizmosabb is jó sok zsírtömeggel. Úgyhogy külsőre, kép alapján nem mindig látszik.
15/15 anonim válasza:
Nem minden testépítő bivaly erős, persze az izom növekedéssel együtt azért az erő növekedés is hozzá tartozik!! Én pl 150 kilónál többel még soha nem nyomtam fekve, guggolás is max 170 kg volt, felhúzás 160 kg, de már visszavettem ezeket is, mert többet ér az izületem épsége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!