Ki itt a legizmosabb vagy legerősebb?
Figyelt kérdés
Egyéni csúcsokat is belehet írni, annyi hogy írjátok már oda légy szíves a kort és a súlyt.
Kinek melyik gyakorlatban mennyi súly megy, lehet egyszeri is, vagy a sorozatban használt szériasúly.
2014. jan. 2. 11:38
1/15 A kérdező kommentje:
Legyetek kedvesek azt mellőzétek, hogy ebben a sportban nem a súly a lényeg, mert most nem az a kérdés.Köszi!:)
2014. jan. 2. 11:40
2/15 anonim válasza:
clint, meg ha jól tudom xxxabi is rendelkezik versenyzői múlttal, őket kéne megkérdezned.
3/15 anonim válasza:
Clint a legerősebb, 200 felett nyom fekve. Xabi pedig aktív testépítő versenyző.
4/15 anonim válasza:
Manapság, amikor már physique kategóriában is rendeznek versenyeket, ez nem sokat számít. :-))
6/15 anonim válasza:
60-as karom van gecó
danabolt szedek dzsumbó és zsíroskenyér mellé
7/15 *Glissade* válasza:
A legerősebb, legizmosabb én vagyok itt:)
8/15 anonim válasza:
Naturalban Ennyi idősen montez :):):)
9/15 anonim válasza:
Clint, erőre, legizmosabbat nem tudjuk, de van pár nagy ember fent.
10/15 anonim válasza:
van egy 65%-os válaszoló, aki elég durva képet tett ki a formájáról.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!