Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hot Blood mennyire káros?

Hot Blood mennyire káros?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam okozhat szívproblémákat, túl hajthatja a szervezetet, hosszú távon káros. Gondolom nem tesznek bele direkt olyan anyagot, de mégis csak több száz mg koffein van egy adagban. Ti mit gondoltok, mik a tapasztalaitok hosszútávon? Más termékkel kapcsolatban is leírhatjátok Hot Blood csak példa.
2014. jan. 2. 03:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon. Majd ki nyúltam tőle. Én már abba tudtam hagyni.
2014. jan. 2. 06:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű nem kell hosszútávon alkalmazni. Használd akkor, amikor gyengének érzed magad, vagy ha maxot akarsz nyomni. Ha évekig üdítőnek issza valaki, az tényleg nem túl jó.
2014. jan. 2. 08:19
 3/9 anonim ***** válasza:

A több száz mg koffein nem hangzik vészesen, orvosi szempontból. Napi kb 140 mg a normális fogyasztás.

A hot blood fő alkotóeleme a kreatin, az már érdekesebb probléma.

2014. jan. 2. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, és mi a probléma a kreatinnal?
2014. jan. 2. 08:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Az élettani hatása vitatott, egyesek szerint rossz az érrendszernek, mások szerint az ég világon semmi következménye nincs annak, hogy brutálisan megváltoztatja a tested..

Erről lehet vitatkozni, bár erősen gyanús, hogy az igazság valahol a középúton lesz.

Striák viszont jó eséllyel kialakulhatnak tőle, ezt még a fanatikusok se szokták vitatni.

2014. jan. 2. 08:59
 6/9 anonim ***** válasza:

én anno kiprobáltam a hot blood kapszulás vagy tablettás kiszerelésű változatát is, nem tom ,még gyártják-e...

bevettem edzés előtt, éhgyomorra, eltelt fél óra, vmi bizsergést kezdtem érezni a testemben...

lementem a terembe, de akkor már vörös volt a fejem, gondolom a vérnyomásom megemelte.

a súlyokat úgy dobáltam, mintha magamra sem ismertem volna, mindent könnyűnek éreztem, tele voltam energiával, akkor volt, először és utoljára, h egy óra helyett két órát edzettem, még akkor sem fáradtam el.

majd pár haverom félrehívott edzés közepén, és mondta, h nézzek már bele a tükörbe, mert vmi van a fejemen.

hát, mikor belenéztem egy kis újj vastagságú ér állt ki a homlokom kellős közepén, láttam ahogy lüktetett, de nem érdekelt, mondom ha már bevettem, kiélvezem a hatását.de soha többet.

másnap elmentem a tápszerboltos haveromhoz elküldtem a jó anyjába, hogy milyen sz@rt adott el...:)

viccen kívül jó termék, de állandó használatra felejtsd el, max ritkán, ha nincs kedved edzeni lemenni.

2014. jan. 2. 10:19
 7/9 anonim ***** válasza:

A fö alkotoeleme a coffein amitöl felpörögsz, annyi van benne mint 5 db kàvéban. Hasznàlni akkor èrdemes ha: dieta van es nem birsz kemenyen edzeni

Semmi edzeskedv nincs

Maxozni akarsz

Van egy lemaradt izomcsoportod. Valoszinuleg azert van lemaradva mert arra nem edzel olyan kemènyen igy annak az edzese elott megiszod heti 1x

2014. jan. 2. 11:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Kreatin látványosan megváltoztatja a testet? Mi van? Egy sima kieg, ami kb pár % pluszt ad!
2014. jan. 2. 13:09
 9/9 anonim ***** válasza:

"Kreatin látványosan megváltoztatja a testet? Mi van? Egy sima kieg, ami kb pár % pluszt ad!"

Akkor nem az előírás szerint szedted.. Rám 2 hónap alatt 6 kg szaladt fel tőle. Abbahagytam, kb 2 hónap alatt vissza is állt.

Haverom is teljesen szétszakadt, tök striás lett mindkét bicepsze meg mellkasa. Ő pont hot blood formájában vitte be.

2014. jan. 2. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!