A tömegnövelők milyen mennyiségben károsak?
Mennyi ideig tartó szedés után van káros hatással a szervezetre? Kérem olyan válaszoljon aki használt/használ ilyent és a tapasztalatokat is kérném leírni , köszönöm
17
Szerinted, ha egy 17 éves ki tudja milyen szilárd étkezéssel rendelkező, 50kg-os 200cm magas neki esik egy olyan vödörnek amire GAINER van rávésve, és az egész nem más mint 1 kiskanál fehérje, és két vödör cukor - tök mindegy minek hívjuk dextróz, maltó, szaloncukor, az mennyire egészséges?!?!
Főleg, ha az illetőnek olyan szinten nincs az egészre rálátása, hogy ezt a szart (elég sok álldogál a boltok polcain) még meg is veszi, és arra gondol, hogy 1 azaz egy ilyen vödörtől izmos leszek de azonnal.......
utolsó : ittam persze , drog,cigi meg kizárva még soha nem próbáltam és nem is fogom! talán azért félünk az ilyenek használatától mert bárhol nézünk utána inkább óvnak tőle mintsem , hogy vitaminnak nevezzék de ugyanakkor vannak oldalak ahol nem csak blamálják hanem az előnyeit is feltüntetik!ezért van az , hogy én sem tudom eldönteni , hogy akkor most káros-e vagy sem vagy káros de nem minden mennyiségben!?
az alkoholtól véleményem szerint azért nem tartunk ennyire mert nem járunk utána mélyebben , hiába a sok előadás a rossz hatásairól , már mindenki megszokta úgymond , soha nem mondanak ujjat egy előadás alkalmával és így nem is kelti fel az érdeklődést , hogy azoknak rossz hatása is van..
Valter6672
eltaláltad , nem használtam ilyent még így nem is tudok róla semmit , étrend kiegészítőt használtam már de azt olvastam , hogy ezek a tömegnövelők károsabbak , és ezért kérdem itt mert bízom benne , hogy olyan aki használt/használ ilyent választ tudni adni a kérdésemre
tap bela
nem is állt és nem is áll szándékomban akkora adagot elfogyasztani , csak egy annyit ami megugrasztja úgymond az izomnövekedést de nem károsítja a szervezetemet
nem is várom el és nem is hiszem azt hogy egyből izmos leszek tőle csak szeretném kiegészíteni az étrendemet és gyorsabb fejlődésre bírni az izmaimat
Montez
tehát ha rendszeres edzés mellett normálisan szedem akkor nem lehet gond!?
amúgy a kérdésemre még mindig keresem a választ , olyan választ várok , hogy pontosabban mennyi idei szedés után van káros hatása? (fél év?egy év?..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!