Miért nem mennek könnyebben a fekvőtámaszok?
Figyelt kérdés
Sziasztok
14/F vagyok és már kb. másfél\két hónapja csinálok minden este 50 fekvőt (előtte kb. 1 hónapig mindan nap csináltam 20at)
úgy csinálom hogy vagy gyorsan lenyomom vagy lassabban, azért lassabban mert akkor ha elfáradok homorítok közbe
Azért már jobban megy mikor kezdtem mert akkor minden 10. megálltam homorítani, de 100at biztos nem tudnék megcsinállni max. ha közbe felűlnék
kb. mennyi idő múlva fog menni 100?
2013. dec. 31. 18:09
1/2 anonim válasza:
fegyencedzest tolzsd le alkalmazd es akkor menni fog tobb mint 100 fekvo mert ott szepen le van irva minden.Ez amit te csinalsz egy kalap szar.
2/2 anonim válasza:
Sokáig jártam karatéra és elvárták, hogy szabályosan nyomjunk fekvőt 35-nél sosem ment több.
Nekünk azt mondták, hogy ha nem tudjuk már nyomni tovább akkor tartsuk amíg a többiek nyomják. /de azt viszont szabályosan kellett tehát nem görnyedhetett/
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!