Mi a véleményetek, hogy ebben a kategóriában is megjelentek a trollok, provokálók, meg azok, akiknek szinte semmi közük a testépítéshez?
Figyelt kérdés
Néha egész jó ez a kategória, jó ide feljönni és olvasni, a hozzászólásokat, némelyik még vicces is.#testépítés #egonövelés
2013. dec. 30. 17:55
11/24 dirtboy válasza:
12/24 anonim válasza:
"spam kérdés?
nem értem, megmagyaráznád?"
Megmagyarázom. Kiírtál egy kérdést, ami se nem kötődik semmilyen sporthoz, se nem a testépítéshez, magyarán kiírtál még egy teljesen felesleges kérdést, a trollok is ezt csinálják. Sőt, nem is kérdés, tettél egy kijelentést. Ráadásul ezzel eteted a trollokat. Ha nem foglalkozol velük, akkor megunják.
13/24 A kérdező kommentje:
jó így már érte, de kérdés, és nem kijelentés, és ehhez a kategóriához tartozik.
2013. dec. 30. 18:32
15/24 anonim válasza:
Én imádom a wing tsunos válaszolót. Szerintem ő volt a régi Rák kung fu-s, csak stílust váltott. Ha nem ismeritek, mindenhova beírja, hogy a wing tsun legyőzhetetlen, nincs ellenfele utcán. Ha így fejlődik, lehet, hogy még über izmosodni is lehet majd a wing tsun 2.0-val. Sokkal több szimplán hülye van,mint troll. Így el lehet viselni őket.
16/24 anonim válasza:
A %-figyelés nálam is megvan, csak arra kell figyelni, hogy Tápi is valahol 40 körül van mindig, pedig ő jó arc.
Az 58%-os válaszoló most az új kedvencem, aki a kólába keverte a kreatint meg a fehérjét :D
18/24 A kérdező kommentje:
ha jól láttam, az most 57 %, nem 58 %.
2013. dec. 30. 21:29
20/24 A kérdező kommentje:
na, az ilyen pillanatokért szeretek ide járni, mert sajnos az edzőteremben nem sok ilyen van.
2013. dec. 30. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!