Megváltozom. Jók a terveim?
A következő a szitu. Itt vagyok én, egy 190 cm magas, 110 kilós srác. Önbizalom nuku, világéletemben kövér voltam, 21 évesen még soha nem volt barátnőm. Társasági életet élek, egyetem is jól megy, igazából csak jó testalkat kéne és onnan már jön az önbizalom, ha meg az is megvan, akkor barátnő.
A terveim a következőek: Kaját az elmúlt héten dobtam össze, reggelire zab vagy abonett sonkával, 10 óraira gyümölcs/zöldség, ebédre csirke rizzsel, vacsira szintén valami sovány fehérjedús hús.
Vennék egy havi bérletet valamelyik jobb budapesti konditerembe és szeretnék lefogyni, mellette pedig izmosodni. A hét napból ötször járnék edzeni, 2-3 "gyúrósabb" edzés és 2-3 kardio (futógép vagy spinning). A nyárra szeretnék 90 kg közelébe kerülni.
A cél megvan, motiváció úgyszintén, a kérdés csupán az, hogy a megfelelő úton próbálom-e ezt elérni? :)

Az úttal vannak gondok.
Egyszerre izmosodni és fogyni nem lehet,kezdőként is csak minimálisan.
Ezzel az étrenddel nem nagyon fognak izmaid nőni.A zsírégetés fokozasára vehetsz valamit pl. Thermo Drine.
Meg nem kardió hanem aerob való a fogyasra.
Meg 5 edzésbe nem lehet csak úgy beleugrani rögtön.
Szerintem nézz valami átmozgató edzéstervet.Az legyen heti 1x és még 2 alkalom futás.Ezt ìgy egy hónapig.A következő hónapban marad az 1 kondi és legyen 3 aerob.Aztan mar 2 kondi és 3 aerob.
A normalis fogyasi ütem heti fél/1 kg.
perszee hogy jó úton!! :)
Sok sikert! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!