Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Inzulin és növekedési hormon?

Inzulin és növekedési hormon?

Figyelt kérdés
Nemrég olvastam, hogy a szteroidok mellett ez a két leghatásosabb szer a profik közt. Valaki hozzá értő leirná mennyire elterjedt a dolog? Arra lennék kiváncsi, hogy például mikor kezdték őket használni testépítők, amatőrök is nyomják-e, mennyire káros? Úgy tudom a növ. hormon nagyon drága, kb mennyire? Az inzulin viszont teljesen legális szerintem, akkor mért nem azt nyomja a sok koksz karcsi a teremben a danabol meg ezek helyett a szarok helyett?
2013. dec. 24. 21:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Úgy tudom Amerikában inzulint bárki vehet.
2013. dec. 24. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért nem nyomja mindenki, mert az inzulin nem gyerekjáték, könnyű kinyírni magad vele! A növi sem alap a hobbi versenyzők között, de profi szinten már igen! Árat nem tudok.
2013. dec. 24. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:
200ezerbol mar oszeokoskodhatsz valami kurat.inzulin meg maga az eletveszely foleg hozza nem erto kezekben
2013. dec. 24. 23:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Pedig úgy tudom a profik mind nyomják, hogy megemelje a protein szintézist.
2013. dec. 25. 00:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Meglegyen a protein szintezis.ddd ki monta h nem nyomjak?
2013. dec. 25. 01:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyomják a profik igen, de te azt kérdezted miért nem azt nyomják a teremben is. Azért annyi esze van a sok hobbi koxosnak, hogy nem nyúl hozzá, mert nem akar megdögleni.
2013. dec. 25. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyomják a profik is-igen, vagy kellő hozzáértéssel, vagy inkább szakértő felügyeletével, aki ért hozzá helyettük is.

Az amatőrök meg egyszer úgy gondolják, kicsit többet adnak be és lehet ott is marad.

2013. dec. 25. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!