Inzulin és növekedési hormon?
Figyelt kérdés
Nemrég olvastam, hogy a szteroidok mellett ez a két leghatásosabb szer a profik közt. Valaki hozzá értő leirná mennyire elterjedt a dolog? Arra lennék kiváncsi, hogy például mikor kezdték őket használni testépítők, amatőrök is nyomják-e, mennyire káros? Úgy tudom a növ. hormon nagyon drága, kb mennyire? Az inzulin viszont teljesen legális szerintem, akkor mért nem azt nyomja a sok koksz karcsi a teremben a danabol meg ezek helyett a szarok helyett?2013. dec. 24. 21:58
1/7 A kérdező kommentje:
Úgy tudom Amerikában inzulint bárki vehet.
2013. dec. 24. 21:59
2/7 anonim 

válasza:

Azért nem nyomja mindenki, mert az inzulin nem gyerekjáték, könnyű kinyírni magad vele! A növi sem alap a hobbi versenyzők között, de profi szinten már igen! Árat nem tudok.
3/7 anonim 

válasza:

200ezerbol mar oszeokoskodhatsz valami kurat.inzulin meg maga az eletveszely foleg hozza nem erto kezekben
4/7 A kérdező kommentje:
Pedig úgy tudom a profik mind nyomják, hogy megemelje a protein szintézist.
2013. dec. 25. 00:22
5/7 anonim 

válasza:

Meglegyen a protein szintezis.ddd ki monta h nem nyomjak?
6/7 anonim 

válasza:

Nyomják a profik igen, de te azt kérdezted miért nem azt nyomják a teremben is. Azért annyi esze van a sok hobbi koxosnak, hogy nem nyúl hozzá, mert nem akar megdögleni.
7/7 anonim 

válasza:

Nyomják a profik is-igen, vagy kellő hozzáértéssel, vagy inkább szakértő felügyeletével, aki ért hozzá helyettük is.
Az amatőrök meg egyszer úgy gondolják, kicsit többet adnak be és lehet ott is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!