Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ha edzeni akarok...

Szerintetek ha edzeni akarok fel kell szednem pár kilót?

Figyelt kérdés
Lány vagyok.Mindenki mondja,hogy milyen vékony vagyok meg minden,de én úgy szeretnék vékony lenni,hogy van rajtam izom is:). 4 családtagomat megkérdeztem,mit gondol a dologról.2 ember azt mondta,hogy oké,még támogatnak is benne...a másik 2 azt mondja,hogy előtte fel kéne szednem néhány kilót,hogy eltudjak kezdeni erősödni,mert a bőrből nem lesz csak úgy izom stb... anyuék szerint ez hülyeség,mert az izom az ,,szélesít" és fölös felszednem kilókat ... írjátok le légyszi a véleményetek.szerintetek mi legyen?:) válaszotokat előre is köszi.

2013. dec. 24. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Nahát, szóval az izom nem bőrből lesz, hanem zsírból? Mondd meg annak a két ismerősödnek, hogy húzzanak vissza rögvest általános iskolai biológiaórákra, és ne adjanak tanácsot inkább soha többé senkinek.

Az izom a bevitt tápanyagokból lesz edzés hatására. Kb ennyi a lényeg. Szóval nem azért szedsz fel pár kilót, hogy edzhess, hanem azért edzel, hogy felszedj pár kilót (főleg izomban).

2013. dec. 24. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Max ha akarsz plusz munkát az edzőteremben. Ugyanis a zsírt, amit fel szedsz utána adhatod is le, semmi haszna nem lenne. De ha leirod a magasságod, súlyod úgy könnyebb megmondani, mert ha valaki 180 cm és 40 kg oda nem árt ha zsírt is szed fel.
2013. dec. 24. 20:51
 3/6 A kérdező kommentje:
162-3 cm , 42 kg :)
2013. dec. 24. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezen jót nevettem én dietetikát oktatok,de még ilyennel nem találkoztam.

Kellemes karácsonyi ünnepeket :)

2013. dec. 24. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggodj ha fel mész 48-50 kg is nagyon jol fogsz kinézni ilyen magassághoz. Pláne ha izom is lesz rajtad, de azért nem két hét lesz az egész. Ajánlom, inkább menj el egy személyi edzőhöz pár alkalomra, kérdezd meg az alapokat és onnantól egyedül is menni fog. :)
2013. dec. 24. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz személyi edző, hogy elmondja mit egyen, meg milyen gyakorlatokat csináljon. Csak józan paraszti ész kell hozzá, meg internet.
2013. dec. 25. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!