Hogyan keverjem el a proteint, hogy ne legyen darabos mint a túró? :D
Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 18:29
1/9 dirtboy válasza:
először a vizet rakd a shékerbe,utána a port,aztán rárakod a rácsot és a fedelet és indulhat a rázás.
2/9 anonim válasza:
Milyen proteint használsz? Szűrő Szerintem hülyeség én Soha nem használtam mindig szépen elkeveredett
3/9 dirtboy válasza:
tejsavónál működik ha nincs bent a szűrő de vannak proteinek amiknél muszáj.
4/9 anonim válasza:
Igen ezért kérdeztem milyen mert a szója nulla oda meg a szűrő se jó
5/9 anonim válasza:
A kevert pl nagyon csomósodik, de a tejsavó, kazein, nem szokott.
7/9 A kérdező kommentje:
Tejsavó!
Meleg vízben is lehet oldani?
2013. dec. 25. 07:14
8/9 anonim válasza:
Oldhatod melegbe is csak ne melegen idd mert nem valami kellemes.
Mi a márkája a porodnak?
9/9 A kérdező kommentje:
Dehogynem kellemes! 100% whey protein,tejcsokis.
2013. dec. 25. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!