Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó tömegnővelő lenne nekem?

Ez jó tömegnővelő lenne nekem?

Figyelt kérdés

Volumass 35 Prof-al szemezek már egy ideje. Tömeglek már egy kis ideje viszont szeretnék egy jó shake-et, hogy 1-2 kajálást megkönnyítsek idő szűkében.

Közepesen nehezen zsírosodónak mondanám magam, mert igazából ha annyit eszem mint a ló akkor sem igazán hízok viszont egyáltalán nem lehetlen (lásd, most is van rajtam egy kis felesleg, 16% a testzsírom)

Éppen ezért nem egy nagyon magas ch tartalmú tömegnövelőt szeretnék.

Ez lesz a legelső táplálékkiegészítőm amit valaha vettem, ezért is kérnék egy kis segítséget (az ilyen patikai C vitamint nem számítom bele, hanem rendes bodybuilder-es cuccok közül :D)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. dec. 23. 12:09
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én mindig a szénhidrát tartalmat nézem elsősorban egy tömegnövelőnél,mert a fehérjét azt tejsavó fehérjéből viszem be.Ezt ne úgy képzeld el,hogy egyáltalán nem fontos egy tömegnővelőnél a fehérje tartalom,csak én előrébb helyezem el a szénhidrát fontosságot.(nem tudom,hogy érthető voltam-e,nem erősségem a "magyarázás")
2013. dec. 23. 16:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Én azért figyelem a fehérjetartalmat, mert ha kevés benne a fehérje, akkor ki kell egészíteni, ami nálam nem előny.

Persze ha a tömegnövelőt gyors ch-ként fogod fel, amit kiegészítesz fehérjével, akkor nyilván a ch része a fontos, de ez esetben akkor már inkább megvenném külön a Vitargot meg a fehérjét, ha nagyon gazdag lennék.

2013. dec. 23. 16:37
 13/13 anonim válasza:

Üdv

Hyper Mass 5000 et ajánlom én is nagyon nehezen híztam de ettől fél év alatt 23 kilót szedtem fel. [link]

De a legfontosabb a sorrend

1. Vitamin

2. Fehérje Lehetőleg tejsavó

3. Szénhidrát

4. ízületvédő

Nem tudom menyit engedhetsz meg magadnak de azok a legjobb tömeg növelők amikben a fehérje és a szénhidrát is 30-50 g között van.

2013. dec. 24. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!