Ez jó tömegnővelő lenne nekem?
Volumass 35 Prof-al szemezek már egy ideje. Tömeglek már egy kis ideje viszont szeretnék egy jó shake-et, hogy 1-2 kajálást megkönnyítsek idő szűkében.
Közepesen nehezen zsírosodónak mondanám magam, mert igazából ha annyit eszem mint a ló akkor sem igazán hízok viszont egyáltalán nem lehetlen (lásd, most is van rajtam egy kis felesleg, 16% a testzsírom)
Éppen ezért nem egy nagyon magas ch tartalmú tömegnövelőt szeretnék.
Ez lesz a legelső táplálékkiegészítőm amit valaha vettem, ezért is kérnék egy kis segítséget (az ilyen patikai C vitamint nem számítom bele, hanem rendes bodybuilder-es cuccok közül :D)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én azért figyelem a fehérjetartalmat, mert ha kevés benne a fehérje, akkor ki kell egészíteni, ami nálam nem előny.
Persze ha a tömegnövelőt gyors ch-ként fogod fel, amit kiegészítesz fehérjével, akkor nyilván a ch része a fontos, de ez esetben akkor már inkább megvenném külön a Vitargot meg a fehérjét, ha nagyon gazdag lennék.
Üdv
Hyper Mass 5000 et ajánlom én is nagyon nehezen híztam de ettől fél év alatt 23 kilót szedtem fel. [link]
De a legfontosabb a sorrend
1. Vitamin
2. Fehérje Lehetőleg tejsavó
3. Szénhidrát
4. ízületvédő
Nem tudom menyit engedhetsz meg magadnak de azok a legjobb tömeg növelők amikben a fehérje és a szénhidrát is 30-50 g között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!