Hogyan készíthetek el az alábbi összetevőkből ehető, finom ételeket?
Étrend
1. 45g zabpehely/40g hajdina, 150g Lazac, 10g olivaolaj/lenmagolaj
2. 120g csirkemell, 2-300g zöldség
3. 65g baszmati rizs, 120g csirkemell, 10g olivaolaj/lenmagolaj, 150g zöldség
4 (edzés előtt). 50g baszmati rizs, 120g csirkemel
5. Myomax, Volumass, Creasteron
6. 85g rozskenyér, 7db tojás, 10g olivaolaj, 150g zöldség
7. 215g soványtúró
Fogalmam sincs, hogy hozzam össze a hajdinát a lazaccal és stb..
Ezekből a dolgokból mit hozhatok ki ?
Légy szíves az elkészítési módokat írjátok oda.
A 6.-on és a 7.-en kívül nincs semmi ötletem.
hajdina, köles, rizs ezeket rengeteg féle fûszerrel meg lehet fõzni köretnek de millió más ételt lehet belõle csinálni,
az olajok hõkezelés nélkül jók csak szóval vagy leerõlteted kanállal vagy csinálsz salátát, túróból lehet akár kõrözöttet is csinálni de keverjeted édesítõ + fahéjjal vagy cicás kakaóval, de amúgy ezekbõl az alapanyagokból millió étel elkészíthetõ, üss fel egy szakácskönyvet, vagy ott van nosalty.hu
Az olivaolajjal mi a rákot csináljak ?
Oké a csirkét különböző képen panírozom de én ebből hogy a túróba csinálok ehető valamit: 45g zabpehely/40g hajdina, 150g Lazac, 10g olivaolaj/lenmagolaj ?
A zabpelyhet (vagy a hajdinát) megfőzöd kásának. Ez lesz a köret.
A lazacot megpárolod, ez a feltét.
Az a 10 gramm olívaolaj (vagy lenmagolaj) egy fél evőkanálnyi, azt csorgasd rá a kására, vagy a lazacra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!