Miért nem tudok tanulni? Most kerültem 9. osztályba, szakmát tanulok, és vagy 6-ból bukásra állok.15/F
Óóóó persze, hogy nem kell szakma. Hisz te tuti sikeres leszel a kategóriában és megélsz belőle. Ha meg nem akkor meg még mindig ott van a hajléktalan szálló.
Amúgy miért is nincs időd tanulni? Hazaérsz 3ra és van este 10ig 7órád. Ebből 1óra az edzés és az se minden nap, ráadásul ott a hétvége is.
biztonsági őrön gondolkodtam, kérdeztem is :)
hogy lehet azt elvégezni?
Tanfolyam van hozzá, nem egy ördöngősség, azoknak "való" akik semmihez sem értenek, csak jó a fizikumuk.
Viszont az sem egy álom meló, hogy 40 évig azzal foglalkozzál, hogy minden 2. nap, vagy netán minden nap egy rendezvényen állsz egy helyben, és nézel ki a fejedből. Vagy kiba_nak a pusztába, egy kocsiba, és rád bíznak 48-72 órás őrzéseket. Nem egy jó buli, én nem csinálnám.
8 általánossal semmire se mész, már lassan gyárba robotolni 70 eft-ért szalag mellé is kell az érettségi.
Az érettségi egy olyan alap szint, és mára olyan alacsony a követelmény, hogy aki azt nem tudja elvégezni, az tényleg hülye. Bocs hogy így fogalmazok.
Nem kell neked ügyvéd, közgazdász, mérnök, orvos, bölcsész, programozó diploma. Válassz egy olyan szakmát, amit egy 3 éves képzésben elsajátíthatsz, és hiány szakma. CNC forgácsoló, esztergályos, hegesztő, és egyéb fémipari munkák. Egyik sem egy álom meló, de már most óriási hiány van a jó szakmunkásból, főleg a fémipari szakmunkásból. Ha jól csinálod, rendesen meg is fizetnek.
Legnagyobb hülyeség lenne abbahagyni a tanulmányaid, most lehet hogy megélnél a sportból, de 30-35 éves korban kikerülni a nagyvilágba egy 8 általánossal, vagy egy érettségivel, kész öngyilkosság... Szó szerint.
Már próbálok tanulni, gépész szakra járok, kezdem érteni :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!