9. -es lány vagyok, új osztályba kerültem, hogyan barátkozzak? (többi hosszabban lent)
Most váltottam évközben iskolát, bekerültem az osztályba és 2 lánnyal is jóba lettem, sokat beszélgettem velük. Aztán barátkoztam egy 3. lánnyal is, vele is nagyon jól kijövök és szeretek vele lenni. De aztán kiderült, hogy ő egy másik klikkbe tartozik és a 2 barátnőm haragszik rám, amiért vele is vagyok. Azt mondták, hogy ne legyek vele mert hülye, gyűlölik őt és a klikket, amibe van.
Most mit csináljak? Jól kijövünk, csak azért ne barátkozzak vele mert egy másik klikkben van? :(
Egyikőjüket sem akarom elveszíteni, mit tegyek? Az előző sulimból is a szar osztály miatt jöttem el, nem akarom, hogy itt is ez legyen! Segítsetek! :(
Szerintem az ilyen "barát"nem barát..
Az igazi barát úgy fogad el ahogy vagy és nem érdekli kivel barátkozol. Pl.: a barátnőm barátnőjét szinte az egész osztály utálja és engem mégsem zavar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!