Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit jelent, ha egy táplálékkie...

Mit jelent, ha egy táplálékkiegészítőbe van DNS meg RNS?

Figyelt kérdés

Egy táplálékkiegészítő összetevői között található:

R.N.A. 82,2 mg

D.N.A. 45,6 mg

Ez ugyebár RNS és DNS!

Ez mi?

2013. dec. 18. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:

...a húsban, a növényekben is van, amit megeszel. Nem tudom, hogy ezt most direkt adják-e hozzá, mert nem valami nagy mennyiség, mivel bizonyos feldolgozási folyamatok során az örökítőanyag nagy része elvész, így olyan feldolgozott állati és növényi eredetű termékekben, mint pl. a sajt, vagy a növényi olaj, már vajmi kevés van. Szerintem ez csak a járulékos cucc, ami benne marad.

Nem hiszem, hogy direkt izolálnák és beletennék, mert amennyire én tudom, semmilyen pozitív hatása nincsen, amiért érdemes volna törekedni arra, hogy lehetőleg többet vigyünk be. A legutóbbi táplálkozásélettani ismeretek szerint nem esszenciálisak, még feltételesen sem. Aztán persze lehet, hogy ez változott azóta, kb. ez a téma frissül a legtöbbet.

Viszont van egy-két betegség, akik számára nem mindegy, mennyi csusszan be, max ezért tudom elképzelni, hogy rá legyen írva, de ez nekem új.

Pontosan milyen kieg?

2013. dec. 18. 18:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Erről lenne szó: [link]
2013. dec. 18. 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Hmm, hmm. Ebbe viszont akkor szerintem direkt rakják bele. Hát, nem tudom, én legutóbb úgy tanultam, hogy elvileg nem jó semmire, illetve elméletek voltak arról, hogy az osztódó sejtek mégis felhasználják, argo fejlődéshez jó.

Esetleg kérdezz rá ott, az oldalon, hogy a legújabb szemlélet szerint miért jó, és miért raknak bele külön, de félned nem kell tőle.

2013. dec. 18. 18:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!