Milyen fehérjét ajánlotok?
Figyelt kérdés
Lány vagyok 15 éves heti 4izmosító edzésem (+ a többi..) van.2013. dec. 18. 16:13
2/4 tap bela válasza:
A minőségi whey protein alapja a WPC80 minőségi koncentrátum, és nem a magas laktóz tartalmú WPC35.
A minőségi fehérje nem tartalmaz hozzáadottan maltodextrint (glükóz polimerek), dextrózt, amely technikailag ugyan nem cukornak nevezettek, de ezek magasabb glikémiás indexüek, mint a fehér kenyér.
A minőségi fehérjében nincsenek hozzáadottan olcsó töltőanyagok, mint pl. glicin, alanin és taurin. Ezeket az anyagokat azért teszik hozzá, hogy egy bevizsgáláskor magasabb fehérjetartalom mutatkozzon.
A minőségi fehérje kis mértékben vagy egyáltalán nem tartalmaz kukorica szirupot, hidrogénezett zsírokat (dairy creamer), mivel ezek igen olcsó anyagok, amelyekkel a fehérjéd ízét javítják, de közben tele vannak "rossz" zsírokkal és cukorral.
3/4 anonim válasza:
Kérdés, hogy meg bírod-e inni az ízesítetlen fehérjét. Ha igen, akkor a StillMass WPC80-at ajánlom, én is azt használom. Ha nem, akkor valami ízesítetlent, pl. StillMass WHEY80, MHN 100% Whey Pro, Myprotein, Scitec 100 Whey, Biotech Nitro Pure Whey Gold.
4/4 anonim válasza:
Én is ezeket ajánlom: elsősorban: myprotein impact, MHN whey.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!