Milyen fehérjét ajánlotok?
19 éves vagyok és most kezdeném el komolyabban a testépítést, de már több mint 2 éve járok konditerembe.
Táplálékkiegészítőket még soha nem ettem, szóval, aki járatos ebben a témában légyszives segítsen választani. Láttam sok fajtát azért kérdezem, nem tudom melyik lenne a jó választás.
És szálkásítani szeretnék először, nem tudom ez számít-e....
Edzés utánra mindenképpen egy minőségi fehérjét:
például: OPTIMUM NUTRITION 100% WHEY GOLD STANDARD, vagy TWINLAB 100% WHEY PROTEIN esetleg amit az első válaszadó is írt.
A pénztárca diktál ! :)
Ha van rá lóvé,akkor 100% whey protein professional (scitec),Nitro pure whey gold,HiTec C6.
Ha kicsit szükösebb,akkor Stillmass 6:3:1,Gaspari nutrition myofusion,vpx syngex.
Egy jó multivitamin csomag is kell,pl. multi pro pak.
De ezek mellett a legfontosabb az étrend ! :)
Fehérjét úgy kell választani, hogy whey alapú legyen, hozzáadott szénhidrátot ne tartalmazzon.
Pl. MHN 100% Whey ami a whey koncentrtáum az ízvilág, és emésztőenzimen kívűl felslegesen hozzáadott szénhidrátot, adalékanyagokat nem tartalma.
Ráadásul az ára igen kedvező, hiszen 12.300Ft / 3kg
Miért olyan fontos a vitamin?
Sok helyen olvastam már, hogy az feltétlenül kell.Valaki leírná röviden, hogy miért kell?
Köszi:) és az összes választ köszönöm, mindegyik hasznos volt.
Még annyi lenne a kérésem/kérdésem, hogy akkor milyen vitamincsomagot ajánlotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!