Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen fehérjét ajánlotok?

Milyen fehérjét ajánlotok?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és most kezdeném el komolyabban a testépítést, de már több mint 2 éve járok konditerembe.

Táplálékkiegészítőket még soha nem ettem, szóval, aki járatos ebben a témában légyszives segítsen választani. Láttam sok fajtát azért kérdezem, nem tudom melyik lenne a jó választás.

És szálkásítani szeretnék először, nem tudom ez számít-e....

2013. máj. 20. 20:44
 1/9 dirtboy ***** válasza:

vpx syngex jó árban van és minőségi tejsavó

[link]

vitaminod is legyen.

2013. máj. 20. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Edzés utánra mindenképpen egy minőségi fehérjét:

például: OPTIMUM NUTRITION 100% WHEY GOLD STANDARD, vagy TWINLAB 100% WHEY PROTEIN esetleg amit az első válaszadó is írt.

2013. máj. 20. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:

A pénztárca diktál ! :)

Ha van rá lóvé,akkor 100% whey protein professional (scitec),Nitro pure whey gold,HiTec C6.

Ha kicsit szükösebb,akkor Stillmass 6:3:1,Gaspari nutrition myofusion,vpx syngex.

Egy jó multivitamin csomag is kell,pl. multi pro pak.

De ezek mellett a legfontosabb az étrend ! :)

2013. máj. 20. 21:16
 4/9 tap bela ***** válasza:

Fehérjét úgy kell választani, hogy whey alapú legyen, hozzáadott szénhidrátot ne tartalmazzon.

Pl. MHN 100% Whey ami a whey koncentrtáum az ízvilág, és emésztőenzimen kívűl felslegesen hozzáadott szénhidrátot, adalékanyagokat nem tartalma.

Ráadásul az ára igen kedvező, hiszen 12.300Ft / 3kg

2013. máj. 20. 21:35
 5/9 tap bela ***** válasza:
Azzal légy mindig tisztában. A tápkieg nem gyógyszer tehát itt az "innováció" a legtöbb esetben csak és kizárólag reklám célokat szolgál a hatásosság legkisebb valós bizonyítéka nélkül, de nem egy esetben éppenséggel a hatástalanság bizonyossága mellett! Olyan hogy "proprietary blends” "MT" és hasonló hangzatos kifejezések nem jelölnek különösebb protein féleséget, tipust, tulajdonságot. Ezek a kifejezések csupán arra szolgálnak hogy a valós tényeket, a fehérjék minőségét, mennyiségét egy adott termékben elrejtsék. Sok esetben nem fehérje hozzáadott anyagot tartalmazhatnak, vagy csak a protein denaturált alkotórészeit.
2013. máj. 20. 21:38
 6/9 A kérdező kommentje:

Miért olyan fontos a vitamin?

Sok helyen olvastam már, hogy az feltétlenül kell.Valaki leírná röviden, hogy miért kell?

2013. máj. 25. 11:25
 7/9 dirtboy ***** válasza:
2013. máj. 25. 12:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi:) és az összes választ köszönöm, mindegyik hasznos volt.

Még annyi lenne a kérésem/kérdésem, hogy akkor milyen vitamincsomagot ajánlotok?

2013. máj. 26. 00:28
 9/9 dirtboy ***** válasza:
multi pro,mega daily one plusz pl
2013. máj. 26. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!