Mért van, hogy ezek az agyhalottak azt mondják, hogy koxolok?
Sima fehérjét iszok edzés után és vitamint eszek.
Azt mondják,hogy ezek koxok...
És hiába mondom,hogy nem csak engem zavarnak ezek az okoskódok kocka pancserek?
Na, melyik rovat volt az? Érdekelne, tájékozódásért, hogy mibe és milyen szinten okoskodnak bele, főleg, hogy milyen tudással a háttérben.
A kis dózisú b-komlexre, amikor nap közben szedtem, nekem is néztek nagyokat, persze a gyógyszertári sokkal drágább de harmatgyenge Mg és B-vitamin, ami kb. ugyanúgy néz ki és ugyanazt tartalmazza, az teljesen természetes, vagy a kb. ugyanolyan formájú sok torokfertőtlenítő tabletta, már akinek szüksége volt rá mert én már egy pár éve nem voltam olyan igazán beteg. Biztos a sok címkézett, néha még Hervisben is kapható szteroid felfújta a fehérvérsejtjeimet is mint állat.
A mindenség legalja, a szexrovat volt, néha (tényleg néha) előkerül, a kondizás, vagy mint eddigi tevékenység, vagy mint jövőbeli, annak céljából, hogy vonzóbb legyen az illető. Na és itt jönnek kötelezően a "ne szedj fehérjét/tömegnövelőt/kondiport, mert leszárad és impontens leszel", leginkább párszavas, rossz helyesírású, írásjelmentes kommentek formájában. Szóval jön a hülye, beírja, marha büszke magára, mert lehet még vicceset is mondott, aztán eltűnik.
(Az ominózus kérdést, ha megtalálom, elküldöm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!