Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mért van, hogy ezek az agyhalo...

Mért van, hogy ezek az agyhalottak azt mondják, hogy koxolok?

Figyelt kérdés

Sima fehérjét iszok edzés után és vitamint eszek.

Azt mondják,hogy ezek koxok...

És hiába mondom,hogy nem csak engem zavarnak ezek az okoskódok kocka pancserek?

2013. dec. 17. 19:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Húúú na ezeket nagyon bírom :D
2013. dec. 17. 19:19
 12/24 anonim ***** válasza:

Amúgy én nem annyira pártolom a "szarjuk le őket"-elvet, mert ettől még hülyék maradnak, és ezt is úgy értelmezik, hogy nekik van igazuk. Legalábbis én még nem láttam olyat, aki azt mondta volna, hogy "nem reagál a vádjaimra, biztos hamisak a vádjaim, utánanézek".

Sajnos viszont az is jellemző, hogy az elmagyarázást magyarázkodásnak veszik. De mégse kéne hagyni, hogy elsorvadjon a világ szellemileg körülöttünk...

2013. dec. 17. 19:34
 13/24 anonim ***** válasza:
Ahhoz,hogy kezelni tudj egy ilyen szitut,meg kell,hogy értsd.Azzal,hogy ilyesmit felhoznak neked,valójában megtámadnak szavakkal,vagyis oltanak.Ha magyarázkodsz veszítesz,ha ész érvekkel válaszolsz,akkor egy okoskodó leszel ezzel is veszítesz,nem érdekli őket a valóság,az sem ha tényleg koxolnál a piszkálás a céljuk.Éppen ezért ezt ne tedd,inkább támadj vissza.Kezdj el mondjuk az ellenfél orráról beszélni,tereld el a témát,vedd át a beszélgetés irányítását.Kezd azzal,hogy olyan fura az orrod,vezesd fel egészen addig,hogy ez egy tipikusan zsidó orr,te egy zsidó vagy,aztán röhögj és kérdezd meg,hogy miért van levágva a pajeszod,ez nem tilos a te fajtádnál?Nagyapádnak van szám a csuklóján?Akármilyen testi érdekességet kipécézhetsz és az ellenfeledet fogod vagy magyarázkodásra,vagy védekezésre kényszeríteni.
2013. dec. 17. 19:36
 14/24 anonim ***** válasza:
És akkor odamész 20 emberhez Wash téríteni, hogy nem úgy van? Szerinted nem röhögnének körbe és komolyan vennének? Továbbra is azt mondom, hogy a nagyon gyökerekkel nem érdemes foglalkozni. Bocsesz nem támadás, de a szélmalomharcnak nincs értelme és csak pazarlod az idődet.
2013. dec. 17. 19:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy Montez írja. Ennek a 90%-a semmit nem tud az egészről, csak azt hogy irigynek kell lenni, mert ő izmos, én nem, és biztos rá buknak majd a csajok. Ilyenkor jön az, csak azért ekkora mert koxol, bezzeg én semmit nem nőttem. Csak azt felejti el, hogy nem volt étrend, pihenés, hétvégén csontra leitta magát...
2013. dec. 17. 19:42
 16/24 anonim ***** válasza:
Az összes ember ilyen, Wash. Vagyis hát majdnem az összes. Ennélfogva nem neked fog hinni, és még jól ki is röhögnek, hogy milyen kis okos vagy. Az emberek leszarják a véleményedet-még ha az sokkal racionálisabb és ésszerűbb, mint az övék.
2013. dec. 17. 19:55
 17/24 A kérdező kommentje:
nem kell semmi tré engem kerüljenek a f******szfejek
2013. dec. 17. 19:56
 18/24 anonim ***** válasza:
A baj hogy az orvosok is hülyék. Nekem mióta edzem magas a kreatin kináz szintem, betámadott labor után hogy le fog állni a vesém, ha így halad, hagyjam abba az edzést! Eszébe nem jut, hogy az edzés hatására emelkedik, és nem veseprobléma...
2013. dec. 17. 20:02
 19/24 anonim ***** válasza:

Ó, én simán odamegyek :D Van egy mondás, hogy mérnökkel (tudóssal/fizikussal/valami ilyesmi) vitatkozni olyan, mint disznóval sárban hemperegni, előbb-utóbb rájössz, hogy élvezi! :D Számomra jó muri, és hát azért gyarló életemben egy kis öröm, ha okosabb lehetek másnál xD És mellé még tudást osztogatok. Azt se bánnám, ha emiatt úgy terjednék el az emberek körében, hogy "az a nyomorult mindentudó".

Végletmentes alapfilozófia (bár gondolom már ismeritek): legalább egyszer muszáj megpróbálni elmondani az igazságot, mert ha nem, akkor ahhoz sincs jogunk, hogy a butaság miatt sopánkodjunk. Ha akarunk valamit, tegyünk érte.

2013. dec. 17. 20:05
 20/24 anonim ***** válasza:
Ja, orvosok, egy másik rovatban egy orvospalántát nemrég úgy mostam le a pályáról, hogy öröm volt nézni :D (meg azelőtt is egyszer régebben, csak akkor megsértődött, és bedurcizott)
2013. dec. 17. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!