Ha rendesen edzek akkor miért nézek ki úgy mint egy gnóm?
A vállam gömbölyű a vállövem viszont rövid.A karom vékonyka,a combom marha nagy,de a lábszáram megint vékony.Ferde hasizmom alig van,az alsó V alak viszont fejlett.A derekam vékonyabb mint a csípőm,ezek miatt csapott a törzsem.A mellizmom "lóg".
Ezelőtt már vagy 1 évet kondiztam,3 évet jártam kungfura és most fél éve heti 3x kondizok.Az edzéstervet egy edző rakta össze,a kaja,pihenés kb rendben.
Nem vagyok gyenge,mégis egyszerűen teljesen aránytalan a testem. Teljesen demotivált vagyok,mert sokkal gyengébb fiúknak is szép, arányos teste van nekem meg egy ilyen frankenstein.Haverom is egy éve kondizik,ugyanennyit jár,a kajára s figyel annyira mégis teljesen jól néz ki.De én miért nem?
18/F
És hogy lehetne legyőzni az ebből fakadó demotiváltságot?
Hogy a legkisebb eredményért is küszkoödni kell?
Értem..próbálok.
Csak hát olyan vacak,hogy például az iskolában beszélgetnek páran az edzésről,és én is közbeszólok akkor nem sokszor hisznek nekem,mert senki sem nézi ki belőlem,hogy edzek..
És ez keserít,a rengeteg beleölt energia a szinte semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!